FK Partizan

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Tajler Darden

Re: FK Partizan

Post by Tajler Darden » Mon Oct 28, 2019. 11:39 pm

Ti bi to rezao radikalno :D

Nisam saglasan... Tim ne čini nekada 11 najboljih.

Mišljenja sam da uvek u timu moramo imati nekoliko igrača koji su makar dve sezone u klubu. Ne valja menjati kao na traci.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

CikaZika

Post by CikaZika » Tue Oct 29, 2019. 12:40 am

Pep se ne bi slozio sa tobom. :D

Asano je popravio defanzivu, ali ofanzivno ga nema nigde. Videcemo, sto kazu da prodje pripreme 😄
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Viduka

Post by Viduka » Tue Oct 29, 2019. 7:12 am

Tajler Darden wrote:
Mon Oct 28, 2019. 11:39 pm
Ti bi to rezao radikalno :D

Nisam saglasan... Tim ne čini nekada 11 najboljih.

Mišljenja sam da uvek u timu moramo imati nekoliko igrača koji su makar dve sezone u klubu. Ne valja menjati kao na traci.
Mozda tako deluje, ali realno samo bi da vidim ledja Tosicu i Scekicu uz naravno Gigica i Pesukica koji ne sluze nicemu. Za ostale smatram da nece hteti da ostanu. Za Sumu sam skoro 100% siguran da ide, za Zdjelara i Ivanovica takodje. Sadik mi vise vuce ka grupi sa Tosicem i Scekicem, posto, iako zanimljiv igrac, smatram da za napadaca nije dovoljno dobar. Ne svidja mi se broj promasenih "zicera" koje je imao, posto u nekim utakmicama necemo imati 20 prilika i samim tim njegovi promasaji ce nas kostati puno. Za 1.5m evra misljenja sam da mozemo naci boljeg napadaca.

U globalu, misljenja sam da ovaj tim ima kvalitetan kostur, koji bi sa nekoliko igraca bio kud i kamo bolji.

medjutim

Post by medjutim » Tue Oct 29, 2019. 9:59 am

Sadik je jednostavna priča.

Ako do maja ne dođe do nivoa od bar dva ipo miliona (tj da odmah možemo da uradimo na njemu), ne vredi ga kupovati, jer kod nas svaki iole ozbiljan napadač lagano dotera do takve vrednosti za jednu sezonu.

Ako dođe do tog nivoa, treba ga kupiti makar da bi ga odmah preprodali dalje.. a verujem da može i daleko više od toliko..

Sezione

Post by Sezione » Tue Oct 29, 2019. 11:33 am

Nece doci do tog nivoa.

medjutim

Post by medjutim » Tue Oct 29, 2019. 12:30 pm

Jedan gol menja sve, ako ga da u pravoj utakmici.

U svakom slučaju ima još nekoliko meseci do konačne odluke, rano je za nagađanja. Može da bude odličan pa da slomi nogu u maju i da odustanemo..

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Oct 30, 2019. 1:21 pm

Dan krecemo sa fudbalerima.

MMM

Post by MMM » Wed Oct 30, 2019. 2:31 pm

Meč sa Vojvodinom u nedelju sa 17:30 na 14h pomeren zbog bezbednosti.

ФК Партизан покреће акцију помоћи Манастиру Света Петка Изворска поред Параћина у којем живи 88 болесних, непокретних и напуштених штићеника о којима брину монахиње.

Дечацима и девојчицама је потребна помоћ у виду хигијенских пакета, пелена до 70 кг, хране, веша свих величина као и средства за дезинфекцију!

Позивамо све људе добре воље да направе своје хигијенске пакете помоћи (могу и пелене, нов веш, конзервирана храна, средства за хигијену.. ) и доставе их у просторије ФК Партизан по следећем распореду:

Петак 1.11.2019. од 10 – 15 часова.
– Стадион Партизан, Хумска 1,соба 216.
– СЦ Партизан – Телеоптик

Субота 2.11.2019.

Стадион Партизан од 10:00 – 12:30, соба 216.

-СЦ Партизан Телеоптик, Мостарска 12а (рампа код улаза)

Сви који донесу пакете и учествују у акцији помоћи добиће гратис улазницу за меч ФК Партизан – ФК Војводина који се игра у суботу 2.11.2019.од 14 часова на стадиону Партизана!

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Oct 30, 2019. 5:25 pm

Slaba igra i zaslužen poraz.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Naka

Post by Naka » Wed Oct 30, 2019. 5:30 pm

Igra ove sezone (mimo par utakmica koje se vrede spomeuti) je mucna i uzasna za gledanje. Mi nemamo ni levo ni desno krilo. Beka nam igra covek koji je sporiji od nekih igraca kada trce u nazad i koji je u napadu opasan u nivou Stojkovic. Zadnjeg veznog nam igra fudbalski najnepismeniji covek. Trener nam je bez muda, bez vizije - tvrdoglav i po mojoj proceni neinteligentan covek.
I sada smo na zaostatku 10 bodova. Posto se ove sezone bodovi ne dele, mi smo vec sada titulu izgubili, i to ne zbog komsija ili sudija, vec striktno zbog nase igre koja ne zavredjuje ni ovih 500 navijaca.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Oct 30, 2019. 6:32 pm

Zaslužen poraz, Čukarički nas je pojeo na terenu, prebio, pretrčao. Partizan bez stava, bez onoga da ne da na sebe. Poraz isključivo Save i stručnog štaba. Nije kiks toliki problem, porblem je način na koji se kiks napravio. Nedopustivo je da Šapića (203 cm) kod kornera čuva Urošević
(184 cm). Natho vidno umoran još od Lučana, ne može da igra zadnjeg veznog jer nije fizički spreman dovoljno. Utakmica kao nacrtana da se Lutovac ostavi u izolaciji sa Bogosavcem, Lutovac ni na klupi. Ponovo zadnji vezni visoko, ponovo štoperi na vetrometini. Ponavljaju se greške iz utakmice u utakmicu. Koja je uloga Zorana Tošića na terenu? Ne doprinosi ni u jednom pravcu. Ni prekid više nema. Asano makar doprinosi defnazivno, ali za 1.000.000 evra koliko je plaćen on mora da jede malu decu u oba pravca.
Čisto poređenja radi, Bata Mirković je vodio igrački mnogo slabiji tim i nije imao poraz u JSL sve do poraza od Radničkog na JNA (taj meč je došao 3 dana posle derbija). Savo ove sezone za 13 mečeva 3 poraza plus 2 remija sa, za naše uslove, dobrom ekipom i igračima koje je on tražio. Jeste Savo ušao u LE i dobio derbi, ali ovo je malo sramotno za Partizan.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Oct 30, 2019. 6:40 pm

Bas lose...

Dovla_

Post by Dovla_ » Wed Oct 30, 2019. 6:42 pm

Nadam se da Savo ne poklekne.Na dobrom je putu koliko god to zvučalo čudno ,ako neko treba da se uči na Partizanu to je on.
Daleko je ispred i Bate koga gotivim a o Senjoru da ne pričam.

Ovaj tim ima više rupa nego prethodne sezone,to da su mu doveli koga je tražio je jedno bitnije je koga mu nisu doveli.

Sumnjam da je imao 100% odrešene ruke,njemu su za rotaciju uvaljeni Vujačić,Pečukić i Gigić...

edit: sa stadiona mi je delovalo da je njihov drugi gol ofsajd pa ako neko nađe snimak nek okači

White Mamba

Post by White Mamba » Wed Oct 30, 2019. 7:02 pm

Umorni smo..danas smo bili van ritma skroz..
Bambi je apsolutno bivsi igrac..kakve su ideje da ga mrcvarimo na svaka tri dana..
Juris rezultat nemas spica da ubacis..beda

Nutz

Post by Nutz » Wed Oct 30, 2019. 7:03 pm

Medved wrote:
Wed Oct 30, 2019. 2:31 pm
Meč sa Vojvodinom u nedelju sa 17:30 na 14h pomeren zbog bezbednosti.

ФК Партизан покреће акцију помоћи Манастиру Света Петка Изворска поред Параћина у којем живи 88 болесних, непокретних и напуштених штићеника о којима брину монахиње.

Дечацима и девојчицама је потребна помоћ у виду хигијенских пакета, пелена до 70 кг, хране, веша свих величина као и средства за дезинфекцију!

Позивамо све људе добре воље да направе своје хигијенске пакете помоћи (могу и пелене, нов веш, конзервирана храна, средства за хигијену.. ) и доставе их у просторије ФК Партизан по следећем распореду:

Петак 1.11.2019. од 10 – 15 часова.
– Стадион Партизан, Хумска 1,соба 216.
– СЦ Партизан – Телеоптик

Субота 2.11.2019.

Стадион Партизан од 10:00 – 12:30, соба 216.

-СЦ Партизан Телеоптик, Мостарска 12а (рампа код улаза)

Сви који донесу пакете и учествују у акцији помоћи добиће гратис улазницу за меч ФК Партизан – ФК Војводина који се игра у суботу 2.11.2019.од 14 часова на стадиону Партизана!
Nisam iz BG, pa ne mogu da odem da odnesem, ali zelim da pomognem, pa ako ce neko ici, neka mi se javi na pm, da mu posaljem.
Sto se tice utakmice, nema se sta reci. Previse kikseva i nekih cudnih Savinih odluka. Tosica treba da je sramota. Znam da mene jeste, jer on sa ovom zeljom nosi dres Partizana.

Locked