Nisam saglasan... Tim ne čini nekada 11 najboljih.
Mišljenja sam da uvek u timu moramo imati nekoliko igrača koji su makar dve sezone u klubu. Ne valja menjati kao na traci.
Moderator: Moderator
Mozda tako deluje, ali realno samo bi da vidim ledja Tosicu i Scekicu uz naravno Gigica i Pesukica koji ne sluze nicemu. Za ostale smatram da nece hteti da ostanu. Za Sumu sam skoro 100% siguran da ide, za Zdjelara i Ivanovica takodje. Sadik mi vise vuce ka grupi sa Tosicem i Scekicem, posto, iako zanimljiv igrac, smatram da za napadaca nije dovoljno dobar. Ne svidja mi se broj promasenih "zicera" koje je imao, posto u nekim utakmicama necemo imati 20 prilika i samim tim njegovi promasaji ce nas kostati puno. Za 1.5m evra misljenja sam da mozemo naci boljeg napadaca.Tajler Darden wrote: ↑Mon Oct 28, 2019. 11:39 pmTi bi to rezao radikalno
Nisam saglasan... Tim ne čini nekada 11 najboljih.
Mišljenja sam da uvek u timu moramo imati nekoliko igrača koji su makar dve sezone u klubu. Ne valja menjati kao na traci.
Nisam iz BG, pa ne mogu da odem da odnesem, ali zelim da pomognem, pa ako ce neko ici, neka mi se javi na pm, da mu posaljem.Medved wrote: ↑Wed Oct 30, 2019. 2:31 pmMeč sa Vojvodinom u nedelju sa 17:30 na 14h pomeren zbog bezbednosti.
ФК Партизан покреће акцију помоћи Манастиру Света Петка Изворска поред Параћина у којем живи 88 болесних, непокретних и напуштених штићеника о којима брину монахиње.
Дечацима и девојчицама је потребна помоћ у виду хигијенских пакета, пелена до 70 кг, хране, веша свих величина као и средства за дезинфекцију!
Позивамо све људе добре воље да направе своје хигијенске пакете помоћи (могу и пелене, нов веш, конзервирана храна, средства за хигијену.. ) и доставе их у просторије ФК Партизан по следећем распореду:
Петак 1.11.2019. од 10 – 15 часова.
– Стадион Партизан, Хумска 1,соба 216.
– СЦ Партизан – Телеоптик
Субота 2.11.2019.
Стадион Партизан од 10:00 – 12:30, соба 216.
-СЦ Партизан Телеоптик, Мостарска 12а (рампа код улаза)
Сви који донесу пакете и учествују у акцији помоћи добиће гратис улазницу за меч ФК Партизан – ФК Војводина који се игра у суботу 2.11.2019.од 14 часова на стадиону Партизана!