Evroliga
Moderator: Moderator
Re: Evroliga
Pa zato ja kazem da ce tesko oni zavrsiti u 8... Na stranu sto tu ima izuzetnih igraca Sved je kancer ekipe veliki... Mada to je sansa zza Fener ima sad 2 laka meca.. Sto se tice Olimpijakosa njima je gotovo ljucan ovj u petak sa Zvezdom jer su sad na pobjedu od 7 i 8 mjesta, ima dosta da se igra ali mislim da su ovih prvih 6 veoma blizu sigurnog plasmana jer se polako izdvajaju, dok Armani,Himki polako gube korak, a Olimpijakos,Baskonija,Fener,Valensija i komsije preze svoje mjesto mada polako mislim da ce Valensija da pada a Zvijezdi su kljucna naredna dva sa svojom Bracom i Zenitom ako kiksaju 1 od ta 2 bice bas gadno za njih...
-
Dragan Mance
Himki je Švedov privatni klub.
Pa ti je dosta ekipa sigurno, Zeljko posle poraza od Pao, tu ce da bude bas gadno sa Armanijem, pa Himki, plus sad Oly.Asterix wrote: ↑Wed Dec 18, 2019. 10:40 pmPa zato ja kazem da ce tesko oni zavrsiti u 8... Na stranu sto tu ima izuzetnih igraca Sved je kancer ekipe veliki... Mada to je sansa zza Fener ima sad 2 laka meca.. Sto se tice Olimpijakosa njima je gotovo ljucan ovj u petak sa Zvezdom jer su sad na pobjedu od 7 i 8 mjesta, ima dosta da se igra ali mislim da su ovih prvih 6 veoma blizu sigurnog plasmana jer se polako izdvajaju, dok Armani,Himki polako gube korak, a Olimpijakos,Baskonija,Fener,Valensija i komsije preze svoje mjesto mada polako mislim da ce Valensija da pada a Zvijezdi su kljucna naredna dva sa svojom Bracom i Zenitom ako kiksaju 1 od ta 2 bice bas gadno za njih...
Jos par kola pa ce se sve lepo videti u borbi za top8.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Bogami malo vise od par kola, Zeljko je sinoc pokraden, bio je cist faul za 3 nad Dekolom, da je sviran faul i da je dao sva tri bacanja mislim da bi dobio Fener taj mec, njega Zenit i Valensija vracaju u borbu odmah vec u naredna 2 kola, mada vjerovatno priprema on dugo teren za neko novo pojacanje.. Meni djeluje kao da se Dekolo i Slukas bore ko je lider toga tima, a bolje bi bilo da ostane Slukas barem po Fener, nego zna li se jos koliko ce Veseli da bude van terena? Sa njim bi barem pola ovih meceva dobio i sad bi bio 4-5.
Ne zna se za Veselog. Kažu mi Turci da može da se vrati sutra a može i za dva meseca. Baš nikakve prognoze nema.
Svi smo mi radosni, samo je Jan Veseli.
Dok je tako Fener ce igrati toplo hladno, njima je potrebno jos jedno pojacanje i zdrav Veseli onda ce poceti da igraju onako kako se ocekuje od njih
Nando je klasa za Slukasa i naravno da treba da bude lider.
Doneo je CSKA dve titule prvaka Evrope. Pre njegovog dolaska nisu mogli da urade nista na F4-u.
Doneo je CSKA dve titule prvaka Evrope. Pre njegovog dolaska nisu mogli da urade nista na F4-u.
Bukvalno, Slukas ne moze da se poredi sa Nandom. Ako neko treba da bude vodja te ekipe to je onda on.
Pa evo vidimo kakav je rezultat kada je Nando lider, Slukas je duze u ekipi i ima strasan odnos sa Zeljkom kao otac i sin to se jednostavno vidi i po tajmautovima ... Nando je levl iznad Slukasa sve to stoji ali Slukas je covjek koji je dugo u Zeljkovom sistemu tako da ga to mijesanje skupo kosta...Lider nije uvijek najbolji igrac.
Zanimljiva izjava Željka nakon poraza od Zenita koja se može protumačiti na više načina:
Our head coach Zeljko Obradovic, Zenit St. St. Petersburg spoke at a press conference after the match. For the 81-84 defeat, Obradovic said, ız We are in a very difficult moment right now. It's obvious we have to react. Because we can't go on like this. I congratulate Zenit for the win. I would like to thank the fans again for their nice support. We need to think and make a decision about everything else. I hope you understood me, that's all by me, tonight.
Svi smo mi radosni, samo je Jan Veseli.
- Irriducibili
Moram reci da mi je potpuno neshvatljivo šta radi Valensija, kakve su to rotacije. Imaš dominantnog igrača koji ubaci 20 poena u prvom, a onda ga u drugom praktično zakuješ za klupu. Ludilo
non mollare mai
Posernau mnogo sereIrriducibili wrote: ↑Thu Dec 19, 2019. 10:43 pmMoram reci da mi je potpuno neshvatljivo šta radi Valensija, kakve su to rotacije. Imaš dominantnog igrača koji ubaci 20 poena u prvom, a onda ga u drugom praktično zakuješ za klupu. Ludilo
Fener u kanalu,Zoc na konopcima....
Koliko samo znace igraci kao sto su Vesely,Davies...Fener i Zalgiris ne mogu da se sastave...
Mozes biti klasa od trenera koliko hoces kad na 5 imas Stimca i Duverioglua...ili najveca taraba kad na 1 imas Larkina...Prosto ogromna razlika u kvalitetu....Iz tog razloga vise vrede Duletov i Sarasov f4 od svih titula zajedno Itudisa i Lasa
Ove godine ubedljivo najbolji posao radi Sveropulos,domaci klinci igraju Zoosman i Avdija a rezultat ne trpi
Imao je i Jana pa su se isto blamirali.
Najbolji posao radi tvoj omiljeni - Ergin Ataman
Najbolji posao radi tvoj omiljeni - Ergin Ataman
-
Dragan Mance
Imao je Jana ali Jana koji izlazio iz teške povrede, normalno da nije mogao dosegnuti nivo optimalne forme te su igra i pogotovo rezultati trpeli. Ne treba podsećati šta zdravi i u formi Veseli znači Željku i timu. Sa njim je igra u svim aspektima samo na dobitku. I kada ne ide Jan je jedini koji želi da se pobije, pokaže krv za dres koji nosi. Ovi sadašnji kao da su naterani silom igrati u Feneru. Nit mirišu nit prde...