Evroliga

Sve o evropskoj košarci.

Moderator: Moderator

CikaZika

Re: Evroliga

Post by CikaZika » Wed Dec 18, 2019. 10:34 pm

Videh sad, covece dragi. Divljina.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Asterix

Post by Asterix » Wed Dec 18, 2019. 10:40 pm

Pa zato ja kazem da ce tesko oni zavrsiti u 8... Na stranu sto tu ima izuzetnih igraca Sved je kancer ekipe veliki... Mada to je sansa zza Fener ima sad 2 laka meca.. Sto se tice Olimpijakosa njima je gotovo ljucan ovj u petak sa Zvezdom jer su sad na pobjedu od 7 i 8 mjesta, ima dosta da se igra ali mislim da su ovih prvih 6 veoma blizu sigurnog plasmana jer se polako izdvajaju, dok Armani,Himki polako gube korak, a Olimpijakos,Baskonija,Fener,Valensija i komsije preze svoje mjesto mada polako mislim da ce Valensija da pada a Zvijezdi su kljucna naredna dva sa svojom Bracom i Zenitom ako kiksaju 1 od ta 2 bice bas gadno za njih...

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Wed Dec 18, 2019. 10:51 pm

Himki je Švedov privatni klub.

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Dec 18, 2019. 10:55 pm

Asterix wrote:
Wed Dec 18, 2019. 10:40 pm
Pa zato ja kazem da ce tesko oni zavrsiti u 8... Na stranu sto tu ima izuzetnih igraca Sved je kancer ekipe veliki... Mada to je sansa zza Fener ima sad 2 laka meca.. Sto se tice Olimpijakosa njima je gotovo ljucan ovj u petak sa Zvezdom jer su sad na pobjedu od 7 i 8 mjesta, ima dosta da se igra ali mislim da su ovih prvih 6 veoma blizu sigurnog plasmana jer se polako izdvajaju, dok Armani,Himki polako gube korak, a Olimpijakos,Baskonija,Fener,Valensija i komsije preze svoje mjesto mada polako mislim da ce Valensija da pada a Zvijezdi su kljucna naredna dva sa svojom Bracom i Zenitom ako kiksaju 1 od ta 2 bice bas gadno za njih...
Pa ti je dosta ekipa sigurno, Zeljko posle poraza od Pao, tu ce da bude bas gadno sa Armanijem, pa Himki, plus sad Oly.

Jos par kola pa ce se sve lepo videti u borbi za top8.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Asterix

Post by Asterix » Wed Dec 18, 2019. 11:02 pm

Bogami malo vise od par kola, Zeljko je sinoc pokraden, bio je cist faul za 3 nad Dekolom, da je sviran faul i da je dao sva tri bacanja mislim da bi dobio Fener taj mec, njega Zenit i Valensija vracaju u borbu odmah vec u naredna 2 kola, mada vjerovatno priprema on dugo teren za neko novo pojacanje.. Meni djeluje kao da se Dekolo i Slukas bore ko je lider toga tima, a bolje bi bilo da ostane Slukas barem po Fener, nego zna li se jos koliko ce Veseli da bude van terena? Sa njim bi barem pola ovih meceva dobio i sad bi bio 4-5.

Vesely.24

Post by Vesely.24 » Wed Dec 18, 2019. 11:46 pm

Ne zna se za Veselog. Kažu mi Turci da može da se vrati sutra a može i za dva meseca. Baš nikakve prognoze nema.
Svi smo mi radosni, samo je Jan Veseli.

Asterix

Post by Asterix » Thu Dec 19, 2019. 12:53 am

Dok je tako Fener ce igrati toplo hladno, njima je potrebno jos jedno pojacanje i zdrav Veseli onda ce poceti da igraju onako kako se ocekuje od njih

Bolkonski

Post by Bolkonski » Thu Dec 19, 2019. 3:00 pm

Nando je klasa za Slukasa i naravno da treba da bude lider.
Doneo je CSKA dve titule prvaka Evrope. Pre njegovog dolaska nisu mogli da urade nista na F4-u.

Sezione

Post by Sezione » Thu Dec 19, 2019. 3:39 pm

Bukvalno, Slukas ne moze da se poredi sa Nandom. Ako neko treba da bude vodja te ekipe to je onda on.

Asterix

Post by Asterix » Thu Dec 19, 2019. 6:01 pm

Bolkonski wrote:
Thu Dec 19, 2019. 3:00 pm
Nando je klasa za Slukasa i naravno da treba da bude lider.
Doneo je CSKA dve titule prvaka Evrope. Pre njegovog dolaska nisu mogli da urade nista na F4-u.
Pa evo vidimo kakav je rezultat kada je Nando lider, Slukas je duze u ekipi i ima strasan odnos sa Zeljkom kao otac i sin to se jednostavno vidi i po tajmautovima ... Nando je levl iznad Slukasa sve to stoji ali Slukas je covjek koji je dugo u Zeljkovom sistemu tako da ga to mijesanje skupo kosta...Lider nije uvijek najbolji igrac.

Vesely.24

Post by Vesely.24 » Thu Dec 19, 2019. 10:29 pm

Zanimljiva izjava Željka nakon poraza od Zenita koja se može protumačiti na više načina:
Our head coach Zeljko Obradovic, Zenit St. St. Petersburg spoke at a press conference after the match. For the 81-84 defeat, Obradovic said, ız We are in a very difficult moment right now. It's obvious we have to react. Because we can't go on like this. I congratulate Zenit for the win. I would like to thank the fans again for their nice support. We need to think and make a decision about everything else. I hope you understood me, that's all by me, tonight.
Svi smo mi radosni, samo je Jan Veseli.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Dec 19, 2019. 10:43 pm

Moram reci da mi je potpuno neshvatljivo šta radi Valensija, kakve su to rotacije. Imaš dominantnog igrača koji ubaci 20 poena u prvom, a onda ga u drugom praktično zakuješ za klupu. Ludilo
non mollare mai

Čekićar

Post by Čekićar » Fri Dec 20, 2019. 7:46 am

Irriducibili wrote:
Thu Dec 19, 2019. 10:43 pm
Moram reci da mi je potpuno neshvatljivo šta radi Valensija, kakve su to rotacije. Imaš dominantnog igrača koji ubaci 20 poena u prvom, a onda ga u drugom praktično zakuješ za klupu. Ludilo
Posernau mnogo sere😂

Fener u kanalu,Zoc na konopcima....

Koliko samo znace igraci kao sto su Vesely,Davies...Fener i Zalgiris ne mogu da se sastave...

Mozes biti klasa od trenera koliko hoces kad na 5 imas Stimca i Duverioglua...ili najveca taraba kad na 1 imas Larkina...Prosto ogromna razlika u kvalitetu....Iz tog razloga vise vrede Duletov i Sarasov f4 od svih titula zajedno Itudisa i Lasa

Ove godine ubedljivo najbolji posao radi Sveropulos,domaci klinci igraju Zoosman i Avdija a rezultat ne trpi👌

Bolkonski

Post by Bolkonski » Fri Dec 20, 2019. 10:02 am

Imao je i Jana pa su se isto blamirali.

Najbolji posao radi tvoj omiljeni - Ergin Ataman :D

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Fri Dec 20, 2019. 1:38 pm

Imao je Jana ali Jana koji izlazio iz teške povrede, normalno da nije mogao dosegnuti nivo optimalne forme te su igra i pogotovo rezultati trpeli. Ne treba podsećati šta zdravi i u formi Veseli znači Željku i timu. Sa njim je igra u svim aspektima samo na dobitku. I kada ne ide Jan je jedini koji želi da se pobije, pokaže krv za dres koji nosi. Ovi sadašnji kao da su naterani silom igrati u Feneru. Nit mirišu nit prde...

Post Reply