Evroliga

Sve o evropskoj košarci.

Moderator: Moderator

Borca

Re: Evroliga

Post by Borca » Tue Dec 24, 2019. 3:36 pm

Image

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Dec 24, 2019. 4:01 pm

Svuda pođi i na kraju kući dođi... Treći dolazak u Baskoniju, ako se ne varam.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

CikaZika

Post by CikaZika » Tue Dec 24, 2019. 4:46 pm

Kreanga wrote:
Tue Dec 24, 2019. 9:21 am
Hejt je opravdan.E sad,kao argument koristiti titule u Turskoj gde ima 4 puta skuplji tim od konkurencije...
Ja vodim konstantno raspravu sa ljubiteljima lika i dela doticnog kako je on jedini trener stare garde koji opstaje,kako je njegova kosarka prava evropska.Onda se navodi kako Lasova i i Itudisova brza kosarka ne donosi rezultate,pa im onda navedem da u poslednjih 5 godina Laso i Itudis imaju 4 EL,dok Zoc ima jednu i to u svom gradu pred svojom publikom.
Tako i ovde rasprava on uspehe ima,ali ima i uslove koji su potrebni i za nivo EL i za nivo turske lige.
Ataman ga mlati kako ga dohvati,ali ono,Ataman je neznalica.
Apsolutno, plus na sve ovo on sada dovede Nanda, Wiliamsa, sada Tomasa. Ozbiljni uslovi, a rezultati nisu toliko dominantni, od kada je u Feneru.

Ovde godine su krimilani, ali i prosle su bili tanki. Bez EL i Turskog prvenstva.

Jedino ona sezona kada je uzeo EL, ali on je od 2013-2014 u Feneru.

Za sve te godine, najjace budzeta u Turskoj, nije svake godine sampion i ima jednu titulu EL.

Voleo bih da vidim kako bi bilo da nema toliku kintu...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Sezione

Post by Sezione » Tue Dec 24, 2019. 10:06 pm

Borca wrote:
Tue Dec 24, 2019. 3:36 pm

Image
:lol: :lol: :lol:

Carska fora

Asterix

Post by Asterix » Thu Dec 26, 2019. 11:56 am

CSKA-Armani, Efes-Makabi kakva dva derbija i slagera za nocas samo steta sto je prvi u 18 h a drugi u 18.30, Nocas jos Pao-Real, Asvel-Himki, ako ovo dobije Zvezdan Mitrovic onda Francuzi polako prijete iz sjenke da udju u top 8

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Dec 26, 2019. 10:39 pm

Došao je i taj dan... Čekić je pogodio prognozu!
:D

VPJTS

Kreanga

Post by Kreanga » Thu Dec 26, 2019. 10:45 pm

Pa i nije pogodio.Daleko je ovo od rutiniranja.Kramer prodao Ruse.

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Thu Dec 26, 2019. 11:01 pm

Asvel od gotovog umalo napravio veresiju. Loša zadnja četvrtina na sreću Zvezdana Mitrovića nije se obila o glavu.

Asvel je na domaćem bunjištu savladao sam krem evropske košarke.

Asterix

Post by Asterix » Fri Dec 27, 2019. 2:24 pm

Dragan Mance wrote:
Thu Dec 26, 2019. 11:01 pm
Asvel od gotovog umalo napravio veresiju. Loša zadnja četvrtina na sreću Zvezdana Mitrovića nije se obila o glavu.

Asvel je na domaćem bunjištu savladao sam krem evropske košarke.
Na strani su katastrofa a kuci mogu apsolutno svakoga da dobiju nevjerovatno, ovo je ono sto sam pricao da Zeljko nije izgubio sanse ako dobije nocas onda je opet na 2 od cak 7. mjesta a ni 6. nije nedostizno ima dosta da se igra a opet sve te tri ekipe su sklone ozbiljnim kiksevima, sada sa Tomasom ce biti bolje jos ako dovedu Nanlija i da se vrati Veseli eto odlicna rotacija i mislim da ce poceti stvari da dolaze na svoje mjesto... Nego ima li kakvih novih informacija vezanih za Veselog? nemoguce da se jos uvijek ne zna kada ce da se vrati na teren? Je li on operisao ta koljena ili ide na neke terapije?

Čekićar

Post by Čekićar » Fri Dec 27, 2019. 3:32 pm

Cele u akciji

-Zenit rutinski...Cim se vratio Ponitka-glue gay-odmah pobeda u Istanbulu uz brutalnu partiju Poljaka,covek puni sve kolone...Moj davni pik za KKP :)

-Fener rutinski

-Brejk u Minhenu uz ozbiljan fajt:)

-Barsa gazi Oly 15+

Asterix

Post by Asterix » Fri Dec 27, 2019. 3:42 pm

Čekićar wrote:
Fri Dec 27, 2019. 3:32 pm
Cele u akciji

-Zenit rutinski...Cim se vratio Ponitka-glue gay-odmah pobeda u Istanbulu uz brutalnu partiju Poljaka,covek puni sve kolone...Moj davni pik za KKP :)

-Fener rutinski

-Brejk u Minhenu uz ozbiljan fajt:)

-Barsa gazi Oly 15+
Tesko ce biti brejk u Minhenu

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Dec 27, 2019. 10:51 pm

Ne prognoziraj više, ako Boga znaš. :D

VPJTS

Sezione

Post by Sezione » Sat Dec 28, 2019. 4:20 am

Cele ima da potpise otkaz i Zeletu :D

Zato svog pulena Sarasa drzi svim snagama

Evroliga smejurija od takmicenja, samo Partizan fali

MMM

Post by MMM » Thu Jan 02, 2020. 11:58 am

Žalgiris - Makabi i Crvena zvezda - Bajern od 19h otvaraju 2020. godinu što se tiče najkvalitetnijeg takmičenja. Sat kasnije Olimpijakos dočekuje Fenerbahče dok od 21h Barselona gostuje Baskoniji. Očekujem jako kvalitetan meč u Pireju i buđenje Žocove ekipe i pobedu 7-9 razlike. Makabi je bolji od Šarasovog tima stoga će ih pobediti 2-3 razlike, Barselona će da presliša Baskoniju sa 10-15 razlike dok će Bajern izgubiti u Areni 6-8 poena.

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Thu Jan 02, 2020. 3:46 pm

Ne znam kojom magijom Fener može slaviti u Pireju. Jednostavno nivo košarke koji prikazuju nije dovoljno dobar da bi naudili domaćinu kom je trijumf preko potreban. Iz sedmice u sedmicu očekujemo Fenerovo buđenje, ni traga ni glasa od toga. U velikoj su krizi, apatiji, da bi se vadili na Oly, i ako gledajući roster, kvalitet na strani žuto-crnih sa Bosfora. Zbog toga dva boda pripisujem drugoligašu iz Pireja.

Žalgiris ima tim kadar, posebno kući, suprostaviti se svima. I ako ove sezone slučaj drugačiji, verujem da će Šaras pronaći protivotrov, izdići momke, ako uspe u tome, mišljenja sam da bodovi mogu ostati u Kaunasu.

Barsa je apsolutni favorit u španskom derbiju. Baskonija pored promene trenera nema materijal prići kamoli ugroziti drim-tim iz Katalonije. Ovde upisujem sigurne bodove gostima.

Zvezda je favorit iz više razloga. Igra kući, u nekakvom naletu je, tako da se crno piše Bavarcima. Gosti u slučaju neuspeha, prilično gube korak za željenih osam pa će Radonjić sve pokušati ne bi li ostvario veliki brejk u gostima i doći do tek druge pobede van Audi doma. U slučaju još jednog poraza pozicija Dejana Radonjića kao šefa biće malko poljuljana. Ne verujem da je uprava sklepala tim i dovela Grega Monroa da bi tavorila u donjem domu tabele.

Post Reply