Elem, ne volim da rano donosim sudi, jer sve se moze promeniti, ali par stvari sada vec se mora apostrofirati.
Prva
Atmosfera i u timu i oko tima i na stadionu, skoro nije vidjena. Od one 2017te i Marka. Nesto neverovatno je da Suma posle drugog promasenog zicera, nije dobio zvizduke, nego skandiranje. Bio sam na istoku i ceo nas deo skandira Sumi, posle drugog zicera omasenog. Da je neko ovo pricao za Grobare, tesko bih mu poverovao. Na kraju je i Suma i pozdravio to. Stvarno se nesto oseca specijalno, sta ne znam, tek cemo da vidimo, ali ni podele, ni losa uprava, ne mogu trenutno da zaustave taj neki naboj, ali ZA SADA. Puno je vremena.
Drugo
Trio Asano, Suma, Sadik ili popularni ASS. Bukvalno cemo da padamo na d*pe, kao i protivnicki igraci. Necu ih analizirati pojedinacno, samo par stvari koje imaju zajednicko, a imaju ono najvaznije, sva trojica su zeljna fudbala. Asano kako je usao, odmah se videlo koliko zna i zeli, Suma se vratio, ovo je novi Suma, ovaj je toliko zeljan igre, a tek Sadik, pa za mene igrac utakmice. Gladni su i golova i asistencija i svega. Probojnost i fudbalsko znanje imaju veliko. Ako se kockice poklope, ovo moze biti pakleni trio...
Trece
Savo. Sta reci, jedno je sigurno, mi Grobari uvek gresimo, kada mnogo ocekujemo i kada nista ne ocekujemo. Savo je ovaj drugi tip, pozitivni, napljuvan, ovakav i onakav, ali potencijalno najlepsi fudbal, pa ne znam od kada mozemo igrati. Podelio je uloge i to je najvaznije, naklon veliki za Celavog, Zdjelara
To su neke prve crte, puno je jos tu stvari, posebno oko igre, ali da vidimo jos koji uzorak, revans, nista ovde nije gotovo, to svi znaju, ista igra neka se ponovi samo. Sledi Krusevac, mora se i tu uzeti 3 boda, treba drzati korak, jer ako se sve poklopi, moze ovo biti novi tango smrti...