FK Partizan

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
CikaZika

Re: FK Partizan

Post by CikaZika » Fri Aug 09, 2019. 2:38 pm

Lepo ste pisali ovde, svaka cast, dostojni ste trenutno igre naseg Partizana.

Elem, ne volim da rano donosim sudi, jer sve se moze promeniti, ali par stvari sada vec se mora apostrofirati.

Prva

Atmosfera i u timu i oko tima i na stadionu, skoro nije vidjena. Od one 2017te i Marka. Nesto neverovatno je da Suma posle drugog promasenog zicera, nije dobio zvizduke, nego skandiranje. Bio sam na istoku i ceo nas deo skandira Sumi, posle drugog zicera omasenog. Da je neko ovo pricao za Grobare, tesko bih mu poverovao. Na kraju je i Suma i pozdravio to. Stvarno se nesto oseca specijalno, sta ne znam, tek cemo da vidimo, ali ni podele, ni losa uprava, ne mogu trenutno da zaustave taj neki naboj, ali ZA SADA. Puno je vremena.

Drugo

Trio Asano, Suma, Sadik ili popularni ASS. Bukvalno cemo da padamo na d*pe, kao i protivnicki igraci. Necu ih analizirati pojedinacno, samo par stvari koje imaju zajednicko, a imaju ono najvaznije, sva trojica su zeljna fudbala. Asano kako je usao, odmah se videlo koliko zna i zeli, Suma se vratio, ovo je novi Suma, ovaj je toliko zeljan igre, a tek Sadik, pa za mene igrac utakmice. Gladni su i golova i asistencija i svega. Probojnost i fudbalsko znanje imaju veliko. Ako se kockice poklope, ovo moze biti pakleni trio...

Trece

Savo. Sta reci, jedno je sigurno, mi Grobari uvek gresimo, kada mnogo ocekujemo i kada nista ne ocekujemo. Savo je ovaj drugi tip, pozitivni, napljuvan, ovakav i onakav, ali potencijalno najlepsi fudbal, pa ne znam od kada mozemo igrati. Podelio je uloge i to je najvaznije, naklon veliki za Celavog, Zdjelara :blue: , Scekica :give_rose: , Ostoju :good: . Od ostalih i ocekujes nesto slicno npr. od Kalabe ili Stojketa, ali Savo je dao prave uloge, jos i Rajko da se pridruzi, mada Urosevic korektan juce, apsolutno korektan kada ovako gledam. Ne znam do cega je, ali bas je dobro ovo uklopio.

To su neke prve crte, puno je jos tu stvari, posebno oko igre, ali da vidimo jos koji uzorak, revans, nista ovde nije gotovo, to svi znaju, ista igra neka se ponovi samo. Sledi Krusevac, mora se i tu uzeti 3 boda, treba drzati korak, jer ako se sve poklopi, moze ovo biti novi tango smrti...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Aug 09, 2019. 2:53 pm

Albert Nađ je u stručnom štabu od danas.

Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Dovla_

Post by Dovla_ » Fri Aug 09, 2019. 3:01 pm

@CikaZika
Ja bih se osvrnuo na tvoje PRVO 😁
To recimo meni bode oči,i to je ta ekstremna krajnost Grobara generalno.

Recimo taj Suma je i dočekan kao Inijesta lično skandiralo mu se (ako isključimo blamantno predstavljanje) protiv Mačve odmah gde je tražio bocu s kiseonikom posle 5m...

Sad isto veže par dobrih pasova peva mu ceo istok,i njemu i Sadiku,a Ostoja to skandiranje dobije posle 2 godine iako je poginuo na terenu svaki put.

Suma je plaćen 1.5m ,od njega očekujem tako i da igra,mene i dalje nije ubedio da je za velika dela.Igra znatno bolje svakako ali skandiranje od mene neće dobiti😃 A recimo taj Sadik je pljuvan (ne ti nego inače među navijačima) i pre potpisa na osnovu tvita navijača Rendžersa?!
A sad je Adebajor.

Eto to smo mi.

Samo umereno prema svima docice vreme za dizanje spomenika.

Inače glasao sam za brata Zdjelara pošto Đole Ivanović nije igrao 😁

CikaZika

Post by CikaZika » Fri Aug 09, 2019. 3:06 pm

Da, zasluzio je i Sasa da mu se skandira, to je decko kome je ovo san. Hiljade ludaka iz Padinjaka... On je jedan od njih, ali dobro bice vreme.

Mada uvek je to vise islo za napadace, nego za odbrambene igrace, uvek su oni i bilo vise u centru paznje. :D

Sezione

Post by Sezione » Fri Aug 09, 2019. 3:12 pm

Fali centralni vezni kao lebac ali nabavice se valjda. Slazem se da nam je tanka rotacija i dalje, iako je tu gomila menadzerskih kombinacija(pozdrav za onog sto je otisao)

Vec ste odlicno prostudirali sve i nema se tu mnogo sta dodati.

Sinoc se potvrdila moja teza da evropske kvalifikacije velikom vecinom sude teski indijanci.

Konacno da vidimo brz Partizan koji zna sta hoce.

Frakcijasi su jedna velika goveda svi zajedno jer su uspeli da uniste svaku sansu za domacim terenom pre svega u evropi. Njima na cast, ako je uopste imaju.

O skandiranjima ne bih puno, pokazala se juce "avangarda". Pljuvanje i skandiranje u razmaku od 10 sekundi. Ne znaju ljudi gde teraju. A i lepo je Krsma to objasnio, vise je to zajebancija, mada je glupo realno :D

I da, upravo, gde su pare?

B13

Post by B13 » Fri Aug 09, 2019. 3:27 pm

Tajler Darden wrote:
Fri Aug 09, 2019. 2:53 pm
Albert Nađ je u stručnom štabu od danas.

Pitanje koliko ne ovo pametan potez, s obzirom na to da je Lola u ekipi.

Kreanga

Post by Kreanga » Fri Aug 09, 2019. 3:35 pm

Sto ? U kakvim su odnosima ?

CikaZika

Post by CikaZika » Fri Aug 09, 2019. 3:43 pm

Pa verovatno losim, posle tih prica da mu je Lola bio sa bivsom zenom.

kizami88

Post by kizami88 » Fri Aug 09, 2019. 3:46 pm

Dovla_ wrote:
Fri Aug 09, 2019. 3:01 pm
@CikaZika
Ja bih se osvrnuo na tvoje PRVO 😁
To recimo meni bode oči,i to je ta ekstremna krajnost Grobara generalno.

Recimo taj Suma je i dočekan kao Inijesta lično skandiralo mu se (ako isključimo blamantno predstavljanje) protiv Mačve odmah gde je tražio bocu s kiseonikom posle 5m...

Sad isto veže par dobrih pasova peva mu ceo istok,i njemu i Sadiku,a Ostoja to skandiranje dobije posle 2 godine iako je poginuo na terenu svaki put.

Suma je plaćen 1.5m ,od njega očekujem tako i da igra,mene i dalje nije ubedio da je za velika dela.Igra znatno bolje svakako ali skandiranje od mene neće dobiti😃 A recimo taj Sadik je pljuvan (ne ti nego inače među navijačima) i pre potpisa na osnovu tvita navijača Rendžersa?!
A sad je Adebajor.

Eto to smo mi.

Samo umereno prema svima docice vreme za dizanje spomenika.

Inače glasao sam za brata Zdjelara pošto Đole Ivanović nije igrao 😁
A ima i nas koji mudro cutimo, pa posle mozemo da kazemo, przenice.

Hamato_YoSHi

Post by Hamato_YoSHi » Fri Aug 09, 2019. 4:03 pm

Lepo sam vam govorio za mog ucenika Asana. :D Dosao spreman, dao gol, zaradio penal...za njega ne postoji period prilagodjavanja :D Steta za Pavlovica, videlo se da je glavom vec u Benfici, los je bio juce. Kada je vec takva situacija, nadam se da ce ga prodati narednih dana i da stize Maras i taj Natho, koji nam jako fali sto kaze @Sezione. Bice ovo odlicno...sto kaze Savo, ovo je tek pocetak. Svaka cast i njemu, nema veze sto je neiskusan, okupio je prave ljude oko sebe i to se tacno vidi i po spremnosti ekipe, kao i svemu ostalom. Napadac je, igrao je u najjacim ligama, mislim da ima sta da kaze i pokaze... 'Ajmo crno-beli!
私は1つの名前しか知りません

Čekićar

Post by Čekićar » Fri Aug 09, 2019. 4:54 pm

Prijatno sam iznenadjen nasom igrom...

Asano i Suma su 2 djavolcica...

Viduka

Post by Viduka » Fri Aug 09, 2019. 5:06 pm

Ostojiću stradao primicač, lakše je nego što se mislilo
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ilo/334608

Bolkonski

Post by Bolkonski » Fri Aug 09, 2019. 9:20 pm

Drago mi je zbog Alberta. Verovatno je u nekoj teskoj finansijskoj buli, pa mu Savo pruza ruku spasa jer i sam zna kako to izgleda :D, ali je svakako u pitanju jedan od najcistijih Grobara.
Sto se tice Smiljanica ne znam sta on radi u Partizanu ...

CikaZika

Post by CikaZika » Fri Aug 09, 2019. 11:46 pm

I koliko nas je bilo sinoc?

Oko 20k pisu mediji, ali nema tavan info, i 18 i 22 je oko 20k. :D

Dovla_

Post by Dovla_ » Fri Aug 09, 2019. 11:58 pm

teško preko 20k

nekih 18 je realnost 😁

Ali dobra atmosfera generalno,samo da se bar upola kao sinoć ispoštuje ekipa u linglong

Locked