Ne znam šta je Savo radio na pripremama ako za ovu, jedinu utakmicu koja je mogla da ga vrati u borbu za titulu, nije uspeo da naloži ekipu. Glavni krivac što Partizan nije uradio ništa bolje, i na dušu mu ide i loš rezultat i odsustvo igre. Jedino dobro što je uradio su izmene, mada su prve dve izmene krpljenje svojih grešaka.
Ne znam odakle mu ideja da počne derbi sa nekoliko fizički inferiornih igrača, od kojih trojica inače ne mogu da izdrže svih devedeset minuta, a da na klupi ostavi Šćekića koji bi bar mogao da dobije neki duel na sredini.
Videlo se koliko je štoperski par Degenek - Milunović šupalj, naročito kad su lopte po zemlji, ali nismo uspeli da ih pritisnemo posle prvih dvadesetak minuta.
Lazar Marković možda može da ostavi neki utisak u svojih 20 minuta spremnosti kad su svi oko njega pocrkali. Igranje od početka je besmislica. I šteta za čoveka od 26 godina da već sad deluje kao rekreativac.
Od Stankovića kog proglašavaju za nekog ko će da vrati fudbal koji je Milojević negde sakrio videli smo još više faulova i nefudbala. Sve što sam dosad video od njega je čisto loženje na prazno, iako je par puta večeras individualni kvalitet mogao da mu izvuče nešto.
Sudija posebna katastrofa, ne da je sekao ono malo igre nego je napravio konfete. Da je na početku podelio par žutih za glupiranje, možda bi i bilo nešto fudbala, ovako ništa. Još i navijači par puta prekinuli, na kraju manje igre..
Sve u svemu, bačeno vreme i propast nekoliko viđenih transfera..