E to toooo. Bravo na opservaciji i zapažanju. Imamo gorka iskustva zadnje dve sezone pa se i miševa bojimo. Nadam se da je sadašnji Partizan bolji, pametniji pa neće dozvoliti padove i mučenje ko neki prošli Partizan.MorningGlory wrote: ↑Sun Aug 11, 2019. 12:39 pmPod utiskom smo prethodnih sezona, i kod mene provejava velika doza skepse.
Ali ovo je drugaciji Partizan. partizan koji pritiska, fizicki melje protivnike...Nadam se da dobra fizicka sprema doci do izrazaja danas i da cemo uspeti nekako da ih rutiniramo.
Mozda je i Zeka zatvoriJo pa odatle nov stoperski tandem![]()
FK Partizan
Moderator: Moderator
-
Dragan Mance
Re: FK Partizan
Re: FK Partizan - najava utakmice
Pozdrav svima, evo nas opet zajedno pred novu utakmicu Partizana, danas nažalost neću biti u prilici da gledam, ali ću ispratiti sve važne trenutke i golove, kojih će, nadam se, biti dosta. Danas očekujem izmenjen sastav u odnosu na četvrtak, sa Asanom, Lutovcem, Lolom i Dingom kao starterima. Raduje me igra od prošle utakmice, složićete se da je ono bila prava lepota koju smo dugo čekali u Humskoj ulici, nadam se da se takva igra može preneti u ligu i na današnji meč i smatram da nikako ne smemo da se opustimo već da svaku utakmicu shvatimo ozbiljno. Neću mnogo širiti ovaj uvod, neka ovo bude dovoljno da nas zagreje za današnji praznik fudbala u Kruševcu i da se svi naviknemo na novi osbasjani Partizan, suncem iz zemlje izlazećeg istog. Uživajmo u fudbalu!
Inače, trener Napretka je Peđa Rogan, naš bivši omladinac, bio je sa Ivicom Kraljem u generaciji. Još jedna zanimljivost, prošle sezone je vodio Spartak i uzeo nam dosta bodova (remi u Kuli i poraz na JNA). Oni su loše startovali, a realizacija im je najveći problem.
Nisam za to da Stevanović startuje, premlad je za to i mislim da je za njega idealna uloga džokera.
Pretpostavljam da je intenzitet na većini JSL utakmica dosta manji nego na treninzima, pa samim tim i igrači više vole prvenstvenene okršaje
Nisam za to da Stevanović startuje, premlad je za to i mislim da je za njega idealna uloga džokera.
Pretpostavljam da je intenzitet na većini JSL utakmica dosta manji nego na treninzima, pa samim tim i igrači više vole prvenstvenene okršaje
Kristofer Kavanag sudi meč EL.
-
Dragan Mance
Za moje gledanje fudbala previše smo izmena učinili pred Napredak. Imam bojazan kako će se odvijati igra sa nesposobnjakovićem Ivanovićem i ipak još zelenim Fićkom. Razumem odluku da odmaramo za Malatiju ali bodove iz domaće lige moramo osvajati. Nemamo pravo na grešku pogotovo jer komšije osim derbija igraju prijateljske.
Stojke na golu. Štoperi Kalaba i đetić Vujačić. Bekovi ćelavi i Rajko.
Zdjelar i Lola očekivano zadnji vezni. Trojka napred Bambi, Ivanović i mali Fićko.
Jedini istureni i zaduženi za golove je Ožegović.
Umar Sadik preskače gostovanje podno Bagdale. Paket vezista Suma i Asano kreću sa klupe.
Novajlija iz Mačve Petar Gigić jedina klasična alternativa za Ožega.
Stojke na golu. Štoperi Kalaba i đetić Vujačić. Bekovi ćelavi i Rajko.
Zdjelar i Lola očekivano zadnji vezni. Trojka napred Bambi, Ivanović i mali Fićko.
Jedini istureni i zaduženi za golove je Ožegović.
Umar Sadik preskače gostovanje podno Bagdale. Paket vezista Suma i Asano kreću sa klupe.
Novajlija iz Mačve Petar Gigić jedina klasična alternativa za Ožega.
Savo preuzeo krivicu na sebe.
Ne moze se ovako sa drugim timom, ako hocemo korak da imamo pri vrhu.
Ne moze se ovako sa drugim timom, ako hocemo korak da imamo pri vrhu.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Bačena 2 boda
Posledica kratke rotacije pogotovo u napadu,ne može se sa Ožegovićem ništa ,Sadik je nepredvidive forme a da ne pričam ovaj padavičar tek...
Dobre izmene Japanac skroz nesebičan ali pitanje koliko može da dođe do izražaja protiv bunkera
Lazar Pavlović je zlato preterao možda par puta danas ali ima petlju da uzme odgovornost,ogroman talenat.
Osporavani Vujačić je danas više pokazao od Pavlovića kome sve mane dolaze do izražaja ako uzmemo 5 miliona da se šutiramo u dupe.
Posledica kratke rotacije pogotovo u napadu,ne može se sa Ožegovićem ništa ,Sadik je nepredvidive forme a da ne pričam ovaj padavičar tek...
Dobre izmene Japanac skroz nesebičan ali pitanje koliko može da dođe do izražaja protiv bunkera
Lazar Pavlović je zlato preterao možda par puta danas ali ima petlju da uzme odgovornost,ogroman talenat.
Osporavani Vujačić je danas više pokazao od Pavlovića kome sve mane dolaze do izražaja ako uzmemo 5 miliona da se šutiramo u dupe.
Za Pavlovica je trebalo uzeti i 3 miliona... On se bas utripovao da je opasan stoper, a jos uvek nije doatigao ni 30% nivoa Ostojica.
Ozegovic, Ivanovic i Smiljanic su zaista (mimo Pantica kojeg hvala Bogu vise nema) najvece sramote ovog kluba u zadnje dve sezone.
Ozegovic, Ivanovic i Smiljanic su zaista (mimo Pantica kojeg hvala Bogu vise nema) najvece sramote ovog kluba u zadnje dve sezone.
Na kraju ne mogu da budem nezadovoljan kako smo odigrali. Jeste rezultat nepovoljan, ali pokazali smo da bar imamo snage da se vratimo u mec, sto je prethodne sezone bilo nemoguce. Stvar je jednostavna, nema Savo mogucnosti da odmara nosioce. Cim su usli Suma i Asano, podigli smo nivo igre, preuzeli kontrolu, ali nije bilo dovoljno. Pored manjka kvaliteta koji poseduju Ivanovic i Smiljanic, danas smo igrali u pogresnoj formaciji. Kad je Brezancic u ekipi, mi moramo ili igrati sa trojicom pozadi ili imati neku zver na DM-u koja ce da pokrije njegove ofanzivne izlete.
- White Mamba
Krivi smo sami za sve..ne mozes u gostima s Ozegovicem i bez pola tima..posebno ne u ovoj fazi sezone..valja proci turke, ovo zaboraviti..
Mali umislio da je CR, u najmanju ruku.Dovla_ wrote: ↑Sun Aug 11, 2019. 9:03 pmBačena 2 boda
Nikoga da ispostuje, samo prangija.
Sve je to ok, pokusati, ali treba imati neku meru.
Nije se smeo kockati Savo ovako, nemamo luksuz kao musavi 40 igraca u rotaciji, nama bi njihove izmene igrali vazne uloge u timu.
Nema veze, treba malo hladnog tusa da nas vrati u realnost, pojacanja su preko potrebna.
Najveca zal mi je sto nismo odmorili nikog i opet vec u avgustu moramo da jurimo za ciganima.
Nema veze, treba malo hladnog tusa da nas vrati u realnost, pojacanja su preko potrebna.
Najveca zal mi je sto nismo odmorili nikog i opet vec u avgustu moramo da jurimo za ciganima.
-
Dragan Mance
I opet se nazire tj javlja problem igre na gostovanjima. Kada se realno sagleda mi na ovogodisnjem nijednom gostovanju nismo bogzna kako briljirali. Inđija i amateri sa Velsa su dobijeni bez velike igre. Više zahvaljujuci njihovim ne znanju i slabosti nego našoj velikoj partiji.
Kruševac i Napredak su sada pokazali da probleme iz prošlosti ne umemo neutralisati. Lagano primamo golove iz ničega i onda dozvolimo sebi luxuz da ulazimo u očekivanu nervozu i jurimo minus. Protivniku damo krila pa po pravilu najviše ko danas uzmemo bod.
Nije sramota ne pobediti. Rade to i oni najveći. Svi sem mezimice koja igra znamo kakve prijateljske.
Ali sami smo krivi. Znamo to dobro i umesto pokazati zube i snagu mi odma pa kiks i zaostatak na tabeli.
Kruševac i Napredak su sada pokazali da probleme iz prošlosti ne umemo neutralisati. Lagano primamo golove iz ničega i onda dozvolimo sebi luxuz da ulazimo u očekivanu nervozu i jurimo minus. Protivniku damo krila pa po pravilu najviše ko danas uzmemo bod.
Nije sramota ne pobediti. Rade to i oni najveći. Svi sem mezimice koja igra znamo kakve prijateljske.
Ali sami smo krivi. Znamo to dobro i umesto pokazati zube i snagu mi odma pa kiks i zaostatak na tabeli.
- Batica ubica
Sramotan pristup meču. Izašli smo na teren kao da smo igrali termin. Mnogo neodgovorno od strane nekih igrača, pre svega mislim na Tošića i Stevanovića kojima nije padalo na pamet da se vrate u odbranu i pomognu bekovima. Strahinja Pavlović je limitiran igrač, ima nizak igrački IQ i loše procenjuje situacije što se pomoću Ostojića nekako i sakrivalo, ovako su se videli njegovi limiti. A da ne pričam o pogrešnim dodavanjima i onom šutu sa 30 metara i o onom startu gde je mogao da bude i penal. Filip Stevanović je još uvek mlad za seniorski fudbal, i za nas i za njega bi bilo bolje da igra u Teleoptiku (na dvojnu registraciju) i da u prvom timu dobija šansu 20-30 minuta, onda bi imao pravilan razvoj. Kad je već Savo rotirao morao je da igra Lutovac koji je pravi igrač za ovakve utakmice. Izostao je presing koji je danas trebao da bude ključna stavka. Izgledali smo kao skup rekreativaca. Neodlučno. Za gubitke titula nisu krivi ni savez, sudije, vučić, Terzić, Kokeza i ostali, već isključivo mi našim kiksevima. Tako je bilo pretprošle sezone, tako je bilo prošle sezone. Nadam se da smo ove sezone naučili lekciju...
Nisam čiko, nisam čiko ja!
nije nasa liga toliko losa da bi mogao da se setas kroz nju, pogotovo posle Evrope i sa kombinovanim sastavom, tako da ovo sve ne iznenadjuje..
problem je sto su nase rezerve, tipa ovaj balvan Vujacic smesne i za nasu ligu, pa onda u Evropi mozemo jedino da molimo Boba da se niko ne povredi..
a sto se tice nase lige, nadam se da cemo biti dovoljno dobri da ne mogu da nameste jos jednu ekipu pre nas, kao sto su prosle godine to bili ovi sto su ispali od amatera u Evropi..
Evropa se pika, tu treba da se fokusiramo, a prvenstvo jednog lepog dana..
problem je sto su nase rezerve, tipa ovaj balvan Vujacic smesne i za nasu ligu, pa onda u Evropi mozemo jedino da molimo Boba da se niko ne povredi..
a sto se tice nase lige, nadam se da cemo biti dovoljno dobri da ne mogu da nameste jos jednu ekipu pre nas, kao sto su prosle godine to bili ovi sto su ispali od amatera u Evropi..
Evropa se pika, tu treba da se fokusiramo, a prvenstvo jednog lepog dana..
Zvezda je prosle sezone van vecitih derbija samo jedan mec nereseno igrala. ti zapravo ocekujes da mi pobedimo 27 meceva namjanje i onda u derbijima da se odluci titula.. to ce tesko da se desi..Batica ubica wrote: ↑Sun Aug 11, 2019. 9:55 pmZa gubitke titula nisu krivi ni savez, sudije, vučić, Terzić, Kokeza i ostali, već isključivo mi našim kiksevima. Tako je bilo pretprošle sezone, tako je bilo prošle sezone. Nadam se da smo ove sezone naučili lekciju...