KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Pa zar se status trenera dovodi u pitanje? Rece Ostoja da strucni stab ostaje isti...
Pa videcemo, i to kada je rekao nije bas bilo ubedljivo. Drugo sa Italijanom uvek ista prica kao i proslo leto, uvek vaganja, ja mu iskreno nista ne verujem. Ali, jako brzo cemo znati sve.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Irriducibili
Pre priče o pojačanjima, nemojte se iznenaditi ako narednih dana krenu udari po Trinkijeriju i klubu
Ostoja izgleda nije poslušao "dobronamerne" savetodavce i sad cemo videti kako ce to biti sankcionisano
Ni Trinkijeri nije poslušao sugestiju, kažu čak i svog menadzera, da potraži srecu na nekom drugom mestu. Nece čovek da ode, sad čekamo tabloide
Nece nam tako lako dopustiti da im ponovo budemo ozbiljna pretnja
Ostoja izgleda nije poslušao "dobronamerne" savetodavce i sad cemo videti kako ce to biti sankcionisano
Ni Trinkijeri nije poslušao sugestiju, kažu čak i svog menadzera, da potraži srecu na nekom drugom mestu. Nece čovek da ode, sad čekamo tabloide
Nece nam tako lako dopustiti da im ponovo budemo ozbiljna pretnja
non mollare mai
Zato i kazem da sacekamo pre svih tih pojacanja kako ce to biti i ko ce tu biti.
- Irriducibili
Trinki nece nidje, čak ni kod Marica u emisiju
Pitanje je da li ce udariti i pre izbora
Samo im stavljamo do znanja da znamo šta spremaju, možda ih to odvrati
Ne znam možemo li izdržati finansijski udar, ali znam da na našeg trenera necemo dati
Pitanje je da li ce udariti i pre izbora
Samo im stavljamo do znanja da znamo šta spremaju, možda ih to odvrati
Ne znam možemo li izdržati finansijski udar, ali znam da na našeg trenera necemo dati
non mollare mai
Znaci hoces reci da se namerno pustaju neke price? Koje vec idu za Trinkija.
- Irriducibili
Pa nije tim da nema mane, ali dok se igralo imao je rezultat.
- Irriducibili
Stoji zaista je bio tim. Pun izraz reci tim. Steta sto nismo videli sta bi bilo.
- Irriducibili
Trebalo bi da vidimo, taj tim je i dalje tu. Uz par pojačanja možrmo bilo kom na crtu. Ako izdržimo izvan terena....
non mollare mai
Kurir danas naslov u novinama, Partizan odbio milione Fibe...
ja ti napisah, ali ti neces da uzmes u razmatranjeIrriducibili wrote: ↑Fri Jun 05, 2020. 7:13 pmNije Ostoja veliki mag, samo je nešto najbolje što trenutno možemo imati. Voleo bih da sutra vi pljuvači po definiciji iznedrite boljeg
ali da ne budem da samo pljujem, ostanak u EC je i bio jedini izbor.. koliko god mafijanje bilo, opet je tri koplja iznad Bambi lige FIBA.. ne mogu da verujem da se uopste razmatralo u tom pravcu.. kao da nam prethodna dva pucnja u nogu nisu bila dovoljna..
-
Hiro Onoda
Ostoja je kosarkaska verzija Vazure i druzine,on bi naravno da postane i njihova fudbalska verzija.Ostoju ce da zameni neki u stilu zamjena u FK,umjesto K.Murte doci ce M.Kurta.
Mnogi twiterasi pisu a i zapratio nas je na instagramu Eldzin Kuk :)