KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
- White Mamba
Re: KK Partizan 2019/20
Ma druze da napravis nesto slucajno ako se moze u EC..
Mada i to jaaaakooo tesko bez klupe..
Ovaj brlog nas nije ni za komentar ni za fokusiranje
To je to u principu... I vjerute da Dule ne lupa kad kaze da se ovima sprema licenca. Otici cemo na evropske margine vrlo brzo. Izgubice aba mjesto u EL, potop totalni nam slijedi.
Jel istina ovo sto se prica za NIS?
I da uzmes EC naci ce se nacin da Zvezda igra EL..evo suska se i o A licenci...a vec su bili blizu...White Mamba wrote: ↑Thu Jul 02, 2020. 11:59 pmMa druze da napravis nesto slucajno ako se moze u EC..
Stavljanje tacke na crno beli svet
Arena treba da gori 40min Ostoja odlazi a ne da se tripuje neka podrska i slicno...
Ako voli Partizan neka napusti stranku
Ostoja je kupio veliki broj navijaca unosenjem vise novca u klub,samim tim i skupljim igracima,boljom igrom a to sto je veca sansa da Zvezda padne sa Sinadinovicem i ekipom nego u vreme Ostoje to nema veze..
Mi smo njihov neprijatelj a ujedno i filijala u ovim vremenima...
Nije Ostoja doneo, vec je, ili donela stranka ili mu je sa vrha naredjeno da unese pare kako bi se pravila reklama Vucicu - eto, daje i Partizanu.
Dok su navijaci Partizana solidnom vecinom pokazali da se ni po cemu ne razlikuju od navijaca Zvezde, jer su za malo novca, par solidnih igraca, drugo mesto i ulogu pratilje, odskakutali pod SNS krilo, ispod parole " mi smo tu da podržimo trenera i momke", umesto da se desi ono sto si napisao u trećoj rečenici, a što je suština svega.
Isti oni koji se, tobož, podsmevaju ovima sto govore da im je Ćoki spasio klub. Isti ti bi za Evroligu prihvatili i samog Ćokija ili Andreja Vučića, opet pod parolom podrške treneru i momcima.
Dok su navijaci Partizana solidnom vecinom pokazali da se ni po cemu ne razlikuju od navijaca Zvezde, jer su za malo novca, par solidnih igraca, drugo mesto i ulogu pratilje, odskakutali pod SNS krilo, ispod parole " mi smo tu da podržimo trenera i momke", umesto da se desi ono sto si napisao u trećoj rečenici, a što je suština svega.
Isti oni koji se, tobož, podsmevaju ovima sto govore da im je Ćoki spasio klub. Isti ti bi za Evroligu prihvatili i samog Ćokija ili Andreja Vučića, opet pod parolom podrške treneru i momcima.
Kako su pojedini krenuli i Voldena ce da zale, mozda budu navijali za njega. Jer mi smo ga izdali, a ne on nas.
A apropo plate, Trinkijeri je odbio da ove godine zaradi godisnju platu 35 lekara. Kaze malo mu. I hoce siguran budzet da dovodi Paruhovskog, Pejnersa, Redinga, Kilpatrika a mozda i Gaudloka...
A apropo plate, Trinkijeri je odbio da ove godine zaradi godisnju platu 35 lekara. Kaze malo mu. I hoce siguran budzet da dovodi Paruhovskog, Pejnersa, Redinga, Kilpatrika a mozda i Gaudloka...
- White Mamba
A mozda bi i pogodio ovaj put..
Verujem da bi se onda cika Ostoja znojio
No, nikad necemo saznati..
Sad je valjda zadovoljan, nema bojazni od skupih promasaja
Verujem da bi se onda cika Ostoja znojio
No, nikad necemo saznati..
Sad je valjda zadovoljan, nema bojazni od skupih promasaja
Njegove zelje nisu jeftine, cak bi i za komsinicu te zelje bile preskupe. Videcemo kako ce mu biti u Bajernu (kako on rece na predstavljanju to je zemlja koja nema kosarkasku strast, a njemu je ta strast najbitnija )
Cekamo da Limar potpise jos 2kom pre KZS da se nalozi twitter decurlija.
Naravno ne sumnjam da ce sve biti ubodi, pogotovo izbor prvog trenera.
Naravno ne sumnjam da ce sve biti ubodi, pogotovo izbor prvog trenera.
Jon Bones
- Tajler Darden
Ponoviću za početak... Od kada je Ostoja tu, mi smo uvek tu negde, a zapravo nigde. Idealna podloga da se ljudi uvek drže u stanju euforije i očekivanja, a u praksi nema ničega. Nekada fali igrač, nekada nesrećan koš primimo, pa onda dođu koraci Berona... Prosto idealan protivnik Nebojše Čovića.Bolkonski wrote: ↑Thu Jul 02, 2020. 10:22 pmPu, pu
Hokus pokus
Buji paji
Čari bari
Zaboravih da se osvrnem i na ovo što je Tajler rekao da se nema šta zameriti Ostoji povodom Trinkija.
Na prvi pogled deluje tako, ali, uprava kluba već godinu dana pokušava da izvuce stolicu Italijanu, dopusteno je da mu Ćora udje u ekipu pred onu majstoricu, prećutni rat traje sve vreme, to nije direktno, ali teško da ovaj to nije osećao.
Zlobnici bi rekli da se Ostoja malo preigrao dovevši trenera sposobnog da napakosti klubu reakcije i opozicije koji je naglavačke isterao Andreja Vučića.
Ono što je meni suština kod Ostoje, jeste da smo pristali da vlast preko njega legalizuje blanko budzete Crvene zvezde i što smo, samim bitisanjem Mijailovica u Partizanu, pristali na prostituciju za malu cenu, ako uopste postoji dovoljno visoka cena da bi pristao da budes prostitutka - za goli život, večitu pratilju Crvene zvezde, ukras Zvezdinih slavlja, borbu za drugo mesto i fiktivnu borbu za prvo i po neki kupčić.
Naterao si me da opet pišem o Trinkijeriju.
Zaista mislim da nisi u pravu po ovom pitanju, zato što je svako činjenje Ostoje bilo u skladu sa onim što Trinkijeri želi... I, da... Cenu činjenja svih ustupaka Trinkijeriju tek ćemo videti. Može zapravo doći do toga da je ispunjavanje svake želje dovelo do povećanja duga. Ipak, otom, potom.
Trinkijeriju je zapravo bilo dozvoljeno sve. Od samostalnosti, do toga da mu se ispunjava svaka želja. Od kada je došao želje mu se ispunjavaju. Od Renfroa (plaćen izlaz iz ugovora), preko Jankera, do igrača ove sezone, da ih ne navodim više sve po pedeseti put.
O dešavanjima između drugog i trećeg meča valjda ćemo nekada saznati sve... Zapamti ove reči.
Nismo pristali MI, ja bih uvek pre gledao Partizan iz sezone trovanja, nego ovaj danas. Mi se ne pitamo ništa. Tvoj i moj glas ne predstavljaju ništa.
Ćute najveće legende Partizana, jedan proziva Trinkijerija, hvali Ostoju, sve dok platica leže... Proziva Trinkijerija za Vučića, a prvi mu išao na stranački rođendan i pričao kako je veliki državnik.
Onaj ko je doneo najveću slavu Partizanu je evo slobodan sada i ima priliku... Ne znam što se ne oglašava. U Železnik milioni, nama prijateljski mečevi.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Mislim da je uz sve greske u selekciji (ako su sve njegove, Parahovski?), pogotke, one koji zamalo nisu dosli ipak bolje nego da uprava radi sama.
Naravno tad je bilo i manje para ali Von, Si, Amida, Pejdz kao plej, Braun....ne bih to komentarisao.
Evo vidimo da se sad spominje Marbl, nadam se da nije tacno posto je duplo slabiji igrac i od Bela, Redinga, a mozda i Angole.
Posredovao je kod potpisivanja Kokoskova u Fener, dosta od Zoca ove godine.
Nece se on nikada vratiti u Partizan, ne verujem ni da ce tekmu odgledati naredne sezone osim ako Borac nije u pitanju.
Hvala mu za sve ali iskreno bih voleo da zaobidje one "emotivne" izjave, nek dovede Borisu i Radanova u PAO ili gde vec bude radio, za par miliona. A tek nek nas zaobidje sa Androicem, u sirokom luku.
Nece se on nikada vratiti u Partizan, ne verujem ni da ce tekmu odgledati naredne sezone osim ako Borac nije u pitanju.
Hvala mu za sve ali iskreno bih voleo da zaobidje one "emotivne" izjave, nek dovede Borisu i Radanova u PAO ili gde vec bude radio, za par miliona. A tek nek nas zaobidje sa Androicem, u sirokom luku.
Jon Bones
- White Mamba
Boli ga kurac da prostite
Evo dodji sedi pomagaj, vadi iz govana, sredi dva tri igraca preko kuma, uradi nesto
Ladi jaja..
Podrzava Ostoju
Alo bre..pa nismo svi bunike jeli..
Dela, ne reci rumeni
I sad ja da zameram strancu sto je "podizao borbenu gotovost" sredine u kojoj radi..
Pa drugovi..to nece ici..
Nasi bre prolaze sa zacepljenim nosem, ko da je Partizan kuzan
Ocekujem bar polufinale EC sad kad smo se resili balasta
Ironican sam naravno
Evo dodji sedi pomagaj, vadi iz govana, sredi dva tri igraca preko kuma, uradi nesto
Ladi jaja..
Podrzava Ostoju
Alo bre..pa nismo svi bunike jeli..
Dela, ne reci rumeni
I sad ja da zameram strancu sto je "podizao borbenu gotovost" sredine u kojoj radi..
Pa drugovi..to nece ici..
Nasi bre prolaze sa zacepljenim nosem, ko da je Partizan kuzan
Ocekujem bar polufinale EC sad kad smo se resili balasta
Ironican sam naravno
Opste je poznato da Zoc I Raskovic rade sve za dobro Partizana.
Ja ne bih preživeo još jedno gledanje Aleksandra Dzikića na klupi PartizanaTajler Darden wrote: ↑Fri Jul 03, 2020. 12:31 pmPonoviću za početak... Od kada je Ostoja tu, mi smo uvek tu negde, a zapravo nigde. Idealna podloga da se ljudi uvek drže u stanju euforije i očekivanja, a u praksi nema ničega. Nekada fali igrač, nekada nesrećan koš primimo, pa onda dođu koraci Berona... Prosto idealan protivnik Nebojše Čovića.Bolkonski wrote: ↑Thu Jul 02, 2020. 10:22 pmPu, pu
Hokus pokus
Buji paji
Čari bari
Zaboravih da se osvrnem i na ovo što je Tajler rekao da se nema šta zameriti Ostoji povodom Trinkija.
Na prvi pogled deluje tako, ali, uprava kluba već godinu dana pokušava da izvuce stolicu Italijanu, dopusteno je da mu Ćora udje u ekipu pred onu majstoricu, prećutni rat traje sve vreme, to nije direktno, ali teško da ovaj to nije osećao.
Zlobnici bi rekli da se Ostoja malo preigrao dovevši trenera sposobnog da napakosti klubu reakcije i opozicije koji je naglavačke isterao Andreja Vučića.
Ono što je meni suština kod Ostoje, jeste da smo pristali da vlast preko njega legalizuje blanko budzete Crvene zvezde i što smo, samim bitisanjem Mijailovica u Partizanu, pristali na prostituciju za malu cenu, ako uopste postoji dovoljno visoka cena da bi pristao da budes prostitutka - za goli život, večitu pratilju Crvene zvezde, ukras Zvezdinih slavlja, borbu za drugo mesto i fiktivnu borbu za prvo i po neki kupčić.
Naterao si me da opet pišem o Trinkijeriju.![]()
Zaista mislim da nisi u pravu po ovom pitanju, zato što je svako činjenje Ostoje bilo u skladu sa onim što Trinkijeri želi... I, da... Cenu činjenja svih ustupaka Trinkijeriju tek ćemo videti. Može zapravo doći do toga da je ispunjavanje svake želje dovelo do povećanja duga. Ipak, otom, potom.
Trinkijeriju je zapravo bilo dozvoljeno sve. Od samostalnosti, do toga da mu se ispunjava svaka želja. Od kada je došao želje mu se ispunjavaju. Od Renfroa (plaćen izlaz iz ugovora), preko Jankera, do igrača ove sezone, da ih ne navodim više sve po pedeseti put.
O dešavanjima između drugog i trećeg meča valjda ćemo nekada saznati sve... Zapamti ove reči.
Nismo pristali MI, ja bih uvek pre gledao Partizan iz sezone trovanja, nego ovaj danas. Mi se ne pitamo ništa. Tvoj i moj glas ne predstavljaju ništa.
Ćute najveće legende Partizana, jedan proziva Trinkijerija, hvali Ostoju, sve dok platica leže... Proziva Trinkijerija za Vučića, a prvi mu išao na stranački rođendan i pričao kako je veliki državnik.
Onaj ko je doneo najveću slavu Partizanu je evo slobodan sada i ima priliku... Ne znam što se ne oglašava. U Železnik milioni, nama prijateljski mečevi.
Upravo to sam govorio što se tiče Ostoje, služi da se legalizuju blanko budzeti Crvene zvezde i stvori lažni balans. Ti si to definisao kao da smo uveo tu negde, a zapravo nismo nigde, što je tačna definicija.
Stvara se privid konkurentnosti, a u stvari nisi konlurentan, i tako sezonama unazad.
Sa druge strane, samo njegovo sedenje u klubu daje mogućnost vlasti da kaze - evo, dajemo i vama.
Kao i navijačima Zvezde da nas nazivaju SNS klubom i upiru prstom kako dobijamo državni novac, dok će glavni čovek države, kako je krenulo, izjednačiti njihov budzet sa budzetom Makabija.
Tačno je da su ispunjeni zahtevi Trinkijerija. Medjutim, treba reći da su zahtevi bili skromni, izuzev Arta, za koga je upitno da li za je želeo, Trink Pejnersa i donekle Tomasa.
Kad poglesas ostalo:
Nemanja Gordic - decenijski ABA igrac
Volden - došao kao druga ili čak treća Trinkijerijeva opcija
Bircevic - da ne trošimo reči
Mozli - došao iz Trsta kao anonimus
Reding - igrac u godinama, 6 meseci slobodan, pristao bi da igra za bilo šta
Angola - igrač iz Ostendea, anonimus
Pa čak i Rason Tomas došao iz Sasarija, a italijanski klubovi van Armanija i od skora Virtusa plaćaju prilično skromno.
Tako da, nije Trinkijeri bap tražio Gustava Ajona, Majka Dzejmsa i Krisa Singltona, pa mu je sad Ostoja teškom mukom ispunio želje.
Takodje, već godinu dana traje nemi rat izmedju uprave i Italijana.
Što se ostatka tiče, smatram da je nepravedno uvlačiti Duška Vujoševića u društvo "legendi" koje bezmalo deset godina ćute i gledaju kako im jedan čovek gazi klub, u cilju zadovoljenja tinejdzerskih frustracija.
Ipak je činjenica da je taj Vujošević godinu dana na svakoj konferenciji upirao prstom direktno u Aleksandra Vučića, kao vinovnika svodjenja Partizana na efemerni klub, i da je bio apsolutno prvi u tome, da su se druge "legende" zbog napada na vlast ogradjivale od njega i Partizana, dok su ga danasnji "opozicionari" nazivali bolesnim, ludim i trovačem atmosfere u srpskoj košarci, došlo je do toga da SOS nije puštao cele konferencije, da je čovek stekao izuzetno moćne neprijatelje, izgubio mnoge "prijatelje", i na kraju mu je skinuta glava na onoj sramotnoj skupštini, da ne pominjemo zdravlje.
Sve je to radio u sezoni kada je pre početka iste mogao da potpiše za PAO i poštedi sebe svega navedenog.
Kakav god on bio po pitanju nekih drugih stvari, niko osim njega u tim vremenima, a i danas, nije jednom rečju stao u odbranu Partizana od visegodisnjeg terora vlasti. Dok je ovaj stajao dok mu nisu skinuli glavu. Čak je danas i glasniji u tome od svih drugih.