Samo sam čuo da je Petrušev imao dogovor sa Partizanom, a da se u posednjem trenutku sve izokrenulo ka Megi. Uticaj navodno išao preko porodice...Šteta velika za klub, zato što je pravi Partizan samo onaj gde su mladi i "isplativi" igrači nosioci.
Petrušev nije za prvog centra, ali u slučaju višegodišnjeg ugovora bi klub imao i jare i pare. A takav je bio dogovoren. U najmanju ruku, barem bi pare legle, čak i kad bi on podbacio. Od nekoliko NBA skauta sam dobio uveravanja da će mali biti sigurno odabran u 2. rundi drafta, još zimus.
O Angoli...Prvo i osnovno, da li je on krilo ili je bek? Ja mislim da je swingman. Kakav potencijal je Angola kad čovek ima 26-27 godina? Nećemo daleko doći ako nam igraju takvi stranci. Da se razumemo, ja imam pozitivno mišljenje o momku i njegovim kvalitetima, ali mi to mišljenje ne dobacuje do startera Partizana kakvog želim. Nikad za njega ne bih platio obeštećenje.
Dangubić je tek cirkus, momak je propao kao žeton. Da mi je samo znati ko je njega "skautirao" i doveo u klub, i to na jak ugovor...