KK Partizan 2019/20

Arhiva.

Moderator: Moderator

Naka

Re: KK Partizan 2019/20

Post by Naka » Sun Jul 26, 2020. 11:06 am

Pavlaka wrote:
Sun Jul 26, 2020. 10:23 am
Partizan sad rešava unutrašnje probleme sa ugovorima. Thomas ogroman problem, zatim tu su i Ali, Angola, SJ itd... Centar se ima, gledaju se još neki. Biraće...

Petrušev je prevario klub.

Uskoro mnogo dobre vesti ⚫⚪
Tomas jeste preplacen, ali je i ozbiljan igrac. Ako ga usmeris kako treba, napadacki moze poprilicno da donese.
A zasto Angola? Decko je najbolje krilo koje imamo. Potencijal ogromnih razmera i ne mogu da shvatim da zele da se otarase njega zarad minuta Dangubicu.

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Sun Jul 26, 2020. 11:14 am

Je l sa SJ hoce da promene uslove ugovora ili da ga se otarase?

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Sun Jul 26, 2020. 11:17 am

Naka wrote:
Sun Jul 26, 2020. 11:06 am
Pavlaka wrote:
Partizan sad rešava unutrašnje probleme sa ugovorima. Thomas ogroman problem, zatim tu su i Ali, Angola, SJ itd... Centar se ima, gledaju se još neki. Biraće...

Tomas jeste preplacen, ali je i ozbiljan igrac. Ako ga usmeris kako treba, napadacki moze poprilicno da donese.
A zasto Angola? Decko je najbolje krilo koje imamo. Potencijal ogromnih razmera i ne mogu da shvatim da zele da se otarase njega zarad minuta Dangubicu.
Zato sto su obecali minute Dangubicu tj njegovom menadzeru.To je ocito ono sto nije ocito je to kakve to problema imamo sa igracem koji je odigrao 2 meca i imao ugovor 1+1.
Zar je stvarno moguce da su ga produzili?

Asterix

Post by Asterix » Sun Jul 26, 2020. 12:55 pm

Pavlaka wrote:

Rijetko pises, tesko te uloviti :) Ovo vezano za Petruseva je li tacno da je Misko ubijedio njegove roditelje? Ili je sam Petrusev ispalio klub? Steta momak je Grobar. mada opet nije on za prvog centra.....

Pavlaka

Post by Pavlaka » Sun Jul 26, 2020. 1:16 pm

Samo sam čuo da je Petrušev imao dogovor sa Partizanom, a da se u posednjem trenutku sve izokrenulo ka Megi. Uticaj navodno išao preko porodice...Šteta velika za klub, zato što je pravi Partizan samo onaj gde su mladi i "isplativi" igrači nosioci.

Petrušev nije za prvog centra, ali u slučaju višegodišnjeg ugovora bi klub imao i jare i pare. A takav je bio dogovoren. U najmanju ruku, barem bi pare legle, čak i kad bi on podbacio. Od nekoliko NBA skauta sam dobio uveravanja da će mali biti sigurno odabran u 2. rundi drafta, još zimus.

O Angoli...Prvo i osnovno, da li je on krilo ili je bek? Ja mislim da je swingman. Kakav potencijal je Angola kad čovek ima 26-27 godina? Nećemo daleko doći ako nam igraju takvi stranci. Da se razumemo, ja imam pozitivno mišljenje o momku i njegovim kvalitetima, ali mi to mišljenje ne dobacuje do startera Partizana kakvog želim. Nikad za njega ne bih platio obeštećenje.

Dangubić je tek cirkus, momak je propao kao žeton. Da mi je samo znati ko je njega "skautirao" i doveo u klub, i to na jak ugovor...

Asterix

Post by Asterix » Sun Jul 26, 2020. 1:24 pm

Pavlaka wrote:
Sun Jul 26, 2020. 1:16 pm
Samo sam čuo da je Petrušev imao dogovor sa Partizanom, a da se u posednjem trenutku sve izokrenulo ka Megi. Uticaj navodno išao preko porodice...Šteta velika za klub, zato što je pravi Partizan samo onaj gde su mladi i "isplativi" igrači nosioci.

Petrušev nije za prvog centra, ali u slučaju višegodišnjeg ugovora bi klub imao i jare i pare. A takav je bio dogovoren. U najmanju ruku, barem bi pare legle, čak i kad bi on podbacio. Od nekoliko NBA skauta sam dobio uveravanja da će mali biti sigurno odabran u 2. rundi drafta, još zimus.

O Angoli...Prvo i osnovno, da li je on krilo ili je bek? Ja mislim da je swingman. Kakav potencijal je Angola kad čovek ima 26-27 godina? Nećemo daleko doći ako nam igraju takvi stranci. Da se razumemo, ja imam pozitivno mišljenje o momku i njegovim kvalitetima, ali mi to mišljenje ne dobacuje do startera Partizana kakvog želim. Nikad za njega ne bih platio obeštećenje.

Dangubić je tek cirkus, momak je propao kao žeton. Da mi je samo znati ko je njega "skautirao" i doveo u klub, i to na jak ugovor...
Sto se tice Angole istog sam misljenja, prvo da utvrde je li dvojka ili trojka bas diskutabilno..... A sto se tice godina eto otpirlike sa 26 je Volden bas iz tog Ostendea presao u Izrael.....A dolazak Dangubica je klasicno pucanje u nogu i uzimanje minuta malom Trifi koji je pokazao da ima slifa... Nama je realno vise trebao 2/3 suter ... Pejdz nam je jedini suter u ekipi a to moze biti itekako problem

dacolik

Post by dacolik » Sun Jul 26, 2020. 1:30 pm

Pavlaka wrote:

Kako dobre vijesti kad jos nisu odabrali centra :D

Pavlaka

Post by Pavlaka » Sun Jul 26, 2020. 1:32 pm

Ne mislim da je Angola mator za velike stvari, nego da je meni bolja varijanta sa proverenom inostranom zverkom i igračima kojima se daje šansa. Ako su zverka i talentovani klinac, ta kombinacija ne može biti loša. Klinac igra dovoljno, uči enormno i brzo sazreva.

A iskreno, Walden je meni super igrač. Ali ako bismo se vratili u period talentovanog Partizana, šta bi od Waldena mogli da nauče Westermann i Bogdan? Ništa...Isto tako, Trifunović nema šta posebno da nauči od Angole. Jaramaz je tu isto. Pravi se gužva bez veze.

A Dangubić je poseban, šta li će on u Partizanu...Ne kaže se džabe, sve u svoje vreme - odabrao je onomad tako, nema sad piši briši

Asterix

Post by Asterix » Sun Jul 26, 2020. 1:39 pm

Pavlaka wrote:
Sun Jul 26, 2020. 1:32 pm
Ne mislim da je Angola mator za velike stvari, nego da je meni bolja varijanta sa proverenom inostranom zverkom i igračima kojima se daje šansa. Ako su zverka i talentovani klinac, ta kombinacija ne može biti loša. Klinac igra dovoljno, uči enormno i brzo sazreva.

A iskreno, Walden je meni super igrač. Ali ako bismo se vratili u period talentovanog Partizana, šta bi od Waldena mogli da nauče Westermann i Bogdan? Ništa...Isto tako, Trifunović nema šta posebno da nauči od Angole. Jaramaz je tu isto. Pravi se gužva bez veze.

A Dangubić je poseban, šta li će on u Partizanu...Ne kaže se džabe, sve u svoje vreme - odabrao je onomad tako, nema sad piši briši
Ali sve manje je tih kvalitetnih domacih igraca koji mogu da prenesu znanje mladjima, to je Dule fenomenalno radio jos kada je nasao mentore Divcu,Paspalju, Djordjevicu to je bio zastitni znak njegove karijere.... Sada svi to ocekuju od Partizana, tesko veliki je pritisak samog imena kluba vidjecemo je li Scepo dorastao tome... Iskreno da ti kazem ako vec nismo doveli igraca koji pravi razliku bolje da smo gurnuli onoga malog Radovanovica nego da oporavljamo Dangu.... Zavukao nam ga je Misko dva puta za kratko vrijeme

Naka

Post by Naka » Sun Jul 26, 2020. 2:05 pm

Angola ima potencijala, ima kosarkasku inteligenciju. Ima on mana, ali moze da se brusi i da bude igrac sa 15+ poena po mecu u toku ove sezone. Ludost je odreci se nekog samo zarad minuta obecanih Miskovom pulenu.
Ima on veoma meku ruku, a brz je. Ukoliko ga uklopi trener u par specijala za njega moze da bude bolji i od Pejdza.

Izgleda da nama ovaj prelazni rok rade menadzeri i to je uzasna situacija u kojoj se nalazimo. Brine me da vec od starta Scepa gubi autoritet.

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Sun Jul 26, 2020. 2:10 pm

Angola ima 26 godina I odigrao je okruglo 2 meca za nas sta ima da ga brusimo?
Stvarno treba biti genije pa umjesto Angole dovesti jos goru opciju.
Ali to je tako kada nemas plan nego ti ga menadzeri prave.

Naka

Post by Naka » Sun Jul 26, 2020. 6:11 pm

Pa ima da ga uklapas. Ima da ga ucis finese. Koliko ja kapiram on veoma brzo kapira i napreduje u odnosu na kad je poceo da se bavi profi kosarkom.

dacolik

Post by dacolik » Sun Jul 26, 2020. 6:35 pm

Pominje se Cameron Oliver, ne znam ima li ikakve istine u tome.. Interesantan igrac svakako.

Čekićar

Post by Čekićar » Sun Jul 26, 2020. 6:38 pm

dacolik wrote:
Sun Jul 26, 2020. 6:35 pm
Pominje se Cameron Oliver, ne znam ima li ikakve istine u tome.. Interesantan igrac svakako.
Hoce ga i Makabi eto koliko ima istine :D

dacolik

Post by dacolik » Sun Jul 26, 2020. 6:39 pm

Čekićar wrote:
Sun Jul 26, 2020. 6:38 pm
dacolik wrote:
Sun Jul 26, 2020. 6:35 pm
Hoce ga i Makabi eto koliko ima istine :D
Pa pisu da stojimo u redu iza Makabija :D

Locked