@nolinjo
Pristup mu je priglup, koliko i on.
Pavlaka wrote: ↑Wed Aug 14, 2019. 2:11 am
Moramo razdvojiti igrača Gagića, od privatne ličnosti Gagića. Kao igrač, postoje i svedoci, želeo sam ga u Cedeviti kad je dobio otkaz u Ješilgiresunu... Neverovatno pokretna visoka opcija, daje mnogo mogućnosti i kvaliteta. U međuvremenu se ugojio mnogo, usporio, i značajno propao kao igrač. Izgubio je te ekstra kvalitete. Tužno je što je i takav kakav je 3x bolji od N. Jankovića kog je trener tražio da se dovede i to za lepe pare (čemu?). Bolji je i od Lendejla, ali u određenim segmentima i u određenom sistemu.
Kao privatna ličnost, šta možemo. Uvek se neki postupak nekome ne dopada, tako je u ljudskoj prirodi. Ono što ne razumem je kako se baš on našao u ulozi baštovana i da li je klub uopšte bio obavešten o tome. I ako jeste, zašto je to dozvolio...
Pa što ga nisi uzeo? Reku piva bih ti kupio.
Mi govorimo o liku koji ima punih 28 godina, a koji se ič nije promenio u odnosu na prvi boravak u Partizanu. Obitavanje Nikole Jankovića nije nešto što je vezano za Gagića. Nikola Janković makar van terena (znam, pomenuo si razliku javno i privatno) ne bruka Partizan na svakom ćošku. Opet, nije Gagić jedini koji to radi. Da nema šta da traži u KKP sam apsolutno saglasan.
Nije slučajno postao prvi igrač kome se u hali glasno zviždalo. Čovek je stao na liniju slobodnih bacanja u KLS i ljudi su mu zviždali. Toliko nečeg negativnog nosi u sebi da je to strašno.
Ukoliko govorimo o samom terenu... Šest godina je stariji u odnosu na prvi boravak, a i dalje mu je mentalni sklop isti kao i pre. A i tu mu je bitnije šta se priča po tribinama, nego šta će uraditi na parketu. Pre je makar bio fokusiran za dešavanja na terenu.
Neka ide. Hvala mu ni na čemu i daleko mu lepa kuća.