KK Partizan 2019/20

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Tajler Darden

Re: KK Partizan 2019/20

Post by Tajler Darden » Wed Aug 14, 2019. 1:55 am

bogotac licno wrote:
Tue Aug 13, 2019. 11:04 pm
Tajler Darden wrote:
Tue Aug 13, 2019. 9:53 pm
Samo što ovde nije reč o Novici, za koga sam saglasan da više ne bude.

Gagić ne zaslužuje dres da nosi dres Partizana, kamoli traku da mu neko da.
gagic svojim pristupom igri zasluzuje dozivotni ugovor
Zaslužuje nogu u dupe.

Koliko ga ljudi ne podnose da mu se zviždalo. O stvarima van terena nećemo govoriti.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Pavlaka

Post by Pavlaka » Wed Aug 14, 2019. 2:11 am

Moramo razdvojiti igrača Gagića, od privatne ličnosti Gagića. Kao igrač, postoje i svedoci, želeo sam ga u Cedeviti kad je dobio otkaz u Ješilgiresunu... Neverovatno pokretna visoka opcija, daje mnogo mogućnosti i kvaliteta. U međuvremenu se ugojio mnogo, usporio, i značajno propao kao igrač. Izgubio je te ekstra kvalitete. Tužno je što je i takav kakav je 3x bolji od N. Jankovića kog je trener tražio da se dovede i to za lepe pare (čemu?). Bolji je i od Lendejla, ali u određenim segmentima i u određenom sistemu.

Kao privatna ličnost, šta možemo. Uvek se neki postupak nekome ne dopada, tako je u ljudskoj prirodi. Ono što ne razumem je kako se baš on našao u ulozi baštovana i da li je klub uopšte bio obavešten o tome. I ako jeste, zašto je to dozvolio...

Na konto one diskusije od pre neki dan: 11 dana pre nas su pripreme započeli Budućnost, Cedevita Olimpija, 9 Mornar, od konkurencije samo Zvezda još nije... Počinjemo istog dana.

fabricio

Post by fabricio » Wed Aug 14, 2019. 8:42 am

Na konto priprema, oduzi im se to sa bekom, nadam se da ce biti i on od starta, iako "kasni".
"History has the name - Conor McGregor"

Vesely.24

Post by Vesely.24 » Wed Aug 14, 2019. 9:24 am

Plus Mega koja je prva počela pripreme.
Svi smo mi radosni, samo je Jan Veseli.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Aug 14, 2019. 12:09 pm

@nolinjo

Pristup mu je priglup, koliko i on.

Pavlaka wrote:
Wed Aug 14, 2019. 2:11 am
Moramo razdvojiti igrača Gagića, od privatne ličnosti Gagića. Kao igrač, postoje i svedoci, želeo sam ga u Cedeviti kad je dobio otkaz u Ješilgiresunu... Neverovatno pokretna visoka opcija, daje mnogo mogućnosti i kvaliteta. U međuvremenu se ugojio mnogo, usporio, i značajno propao kao igrač. Izgubio je te ekstra kvalitete. Tužno je što je i takav kakav je 3x bolji od N. Jankovića kog je trener tražio da se dovede i to za lepe pare (čemu?). Bolji je i od Lendejla, ali u određenim segmentima i u određenom sistemu.

Kao privatna ličnost, šta možemo. Uvek se neki postupak nekome ne dopada, tako je u ljudskoj prirodi. Ono što ne razumem je kako se baš on našao u ulozi baštovana i da li je klub uopšte bio obavešten o tome. I ako jeste, zašto je to dozvolio...
Pa što ga nisi uzeo? Reku piva bih ti kupio. :D

Mi govorimo o liku koji ima punih 28 godina, a koji se ič nije promenio u odnosu na prvi boravak u Partizanu. Obitavanje Nikole Jankovića nije nešto što je vezano za Gagića. Nikola Janković makar van terena (znam, pomenuo si razliku javno i privatno) ne bruka Partizan na svakom ćošku. Opet, nije Gagić jedini koji to radi. Da nema šta da traži u KKP sam apsolutno saglasan.

Nije slučajno postao prvi igrač kome se u hali glasno zviždalo. Čovek je stao na liniju slobodnih bacanja u KLS i ljudi su mu zviždali. Toliko nečeg negativnog nosi u sebi da je to strašno.

Ukoliko govorimo o samom terenu... Šest godina je stariji u odnosu na prvi boravak, a i dalje mu je mentalni sklop isti kao i pre. A i tu mu je bitnije šta se priča po tribinama, nego šta će uraditi na parketu. Pre je makar bio fokusiran za dešavanja na terenu.

Neka ide. Hvala mu ni na čemu i daleko mu lepa kuća.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Wed Aug 14, 2019. 12:30 pm

Boravak Djordja Gagica u Partizanu ce zauvek obeleziti dve stvari:

1. Silovanje Bobija Marjanovica 2014. gde je prikazivao kakav igrac moze da bude kada malo ukljuci taj mozak i slusa sta mu se govori

2. Nesportska protiv Cedevite koja je bila okidac za ovo sto dan danas dozivljavamo i kratak opis njeogov mentalnog sklopa koji ga i dalje krasi, moze se reci na visem nivou.

Ovako debeo i spor je i dalje upotrebljiv za neke stvari ali negativnost koju on donosi zbog desavanja van terena, macevanja sa publikom koje redovno gledamo i crne rupe na mozgu koje mu se pojavljuju dok je u igri iskljucuju svaku dalju pricu oko njegovog ostanka u KKP-u. Kad bi smrsao 12-14kg, zategao se i posecivao psihijatra pruzio bih mu jos jednu sansu.

Asterix

Post by Asterix » Wed Aug 14, 2019. 12:45 pm

Tommen wrote:
Wed Aug 14, 2019. 12:30 pm
Boravak Djordja Gagica u Partizanu ce zauvek obeleziti dve stvari:

1. Silovanje Bobija Marjanovica 2014. gde je prikazivao kakav igrac moze da bude kada malo ukljuci taj mozak i slusa sta mu se govori

2. Nesportska protiv Cedevite koja je bila okidac za ovo sto dan danas dozivljavamo i kratak opis njeogov mentalnog sklopa koji ga i dalje krasi, moze se reci na visem nivou.

Ovako debeo i spor je i dalje upotrebljiv za neke stvari ali negativnost koju on donosi zbog desavanja van terena, macevanja sa publikom koje redovno gledamo i crne rupe na mozgu koje mu se pojavljuju dok je u igri iskljucuju svaku dalju pricu oko njegovog ostanka u KKP-u. Kad bi smrsao 12-14kg, zategao se i posecivao psihijatra pruzio bih mu jos jednu sansu.
I bjezanje 2015 sto nas je i kostalo titule

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Wed Aug 14, 2019. 1:04 pm

To sam pripisao njegovim mentalnim problemima, tesko da bi nam Gagic doneo titulu tada.

White Mamba

Post by White Mamba » Wed Aug 14, 2019. 1:18 pm

Decko je idiot
Na stranu vanterenske aktivnosti (idiot) svako malo te podseti kakav je tupson kad igra
Samo ove godine je napravio kljucnu nesportsku u 1/2 aba i uspeo je nasima da istera loptu iz kosa u finalu klsa :lol:
Nek ide da trci stark maraton lateralno, kosarka nije samo sajz i fizicki talenat, treba imati nesto i u tikvi
Ovaj ima zicu da drzi usi

fabricio

Post by fabricio » Wed Aug 14, 2019. 1:38 pm

Gagic je trebao pre 5-6 godina da napravi neku prekretnicu u karijeri da bi Partizan dobio neku vajdu od njega i da bi danas bio neki kapiten i slicno...

On je otisao, solidno raspao u belom svetu, nije opravdao ocekivanja koja poticu jos iz vremena pre prvog mandata u KKP... povratio se posle par godina dva puta nestabilniji, zapusteniji, poceo da se bavi vrtlarstvom i rekreativno kosarkom.

Od Partizana treba da dobije jedino nogu u dupe, sve osim toga i uloge sestog visokog ako vec moramo da ga trpimo (ovde se uzdam u Trinkijerijevu poslednju) je simbol propasti nekad slavnog kluba.
"History has the name - Conor McGregor"

Crna ovca

Post by Crna ovca » Wed Aug 14, 2019. 1:57 pm

Sta bi sa Jaramazom? U BG-u je vec nedelju dana, a tog potpisa nigde...

Asterix

Post by Asterix » Wed Aug 14, 2019. 3:42 pm

Za 5 dana su pripreme tako da ce se sve znati tada :D

Kazandžija

Post by Kazandžija » Wed Aug 14, 2019. 9:23 pm

Medju brojnim biserima Djordja Gagica svakako se izdvaja ono kad je u roku od par sati uspeo da ucestvuje u saobracajnoj nezgodi pa da potom povredi saigraca na treningu pred sam put na vrlo bitno EC gostovanje. I to u trenutku kad je ovaj bio u dobroj formi, mislim na saigraca. Decko je hodajuca katastrofa, sve sto dotakne unisti

hehule

Post by hehule » Wed Aug 14, 2019. 9:30 pm

Gagić da je čist u glavi, iz Partizana onomad bi otišao u jak EL klub ili bi ostao u EL Partizanu.

Njemu se ne može zameriti političko pojavljivanje, jer to sa parketom veze nema.

Parket govori sve, a Gagić na 12 loših, odigra jednu odličnu utakmicu. Zbog gluposti koje je napravio i kako se ophodio, mislim da ga treba držati podalje od Partizana, zarad mira u kući.

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Wed Aug 14, 2019. 9:33 pm

Citajuci o Gagicu pa videvsi hehuleov avatar me je navelo na otkrovenje idealnog nadimka za Gagica. Djordje trosak.

Locked