FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Irriducibili

Re: FK Partizan 2020/21

Post by Irriducibili » Wed Sep 23, 2020. 1:41 pm

@Houdini

Da, imali smo i imamo odron od tima, to ne vidi samo ko nece da vidi. Nekoliko kvalitetnih pojedinaca ne mogu da uvek sakriju rupe na više pozicija. Otuda se vrlo često dešavalo da se ne vidi nikakva razlika izmedju naših igrača i livadara s druge strane. Niko ne bi primetio da zamene dresove

I nije Savo glavni krivac, on jednostavno ne zna, zato je i imao tutora uz sebe. Isključivi krivac su jajare iz uprave, koje mu nisu omogucile kvalitetan tim, prodajuci sve što su mogli prodati, a dovodeci kao zamene ovdašnje ratare i Rajove kelnere iz CG. Na ovim prostorima igrača nema, sve što valja je odavno preko. A takvi koštaju i samim tim se ne uklapaju u način poslovanja. Da mu je omoguceno da ima s kim da radi, možda bi vremenom naučio, kao tvoj omiljeni trener KKP. Postojala bi čak mogucnost da njemu ne bi za to trebala večnost
non mollare mai

Houdini

Post by Houdini » Wed Sep 23, 2020. 2:08 pm

Viduka wrote:
Wed Sep 23, 2020. 12:21 pm
Pred pocetak sezone titula je i bila cilj. Bar je tako Savo pricao. Onda se desi NP, pa Vojvodina i adio. Kakava god da je situacija u ligi, klubu...Partizan ne sme da prima 3 gola od NP. Prosto ne sme.
u nacelu da, slazem se.. ali ne sme ni Inter da primi 2 gola od Bolonje u poslednjih 15 minuta, sa igracem vise i vodjstvom od 1:0 na svom terenu kada juri titulu.. ali se desi.. pogotovo kada svaki mec igras sa tim u glavi da te dva kiksa dele od kraja borbe za titulu prakticno..

sto se Savove najave za titulu tice, i tad sam rekao, osim ako ima ozbiljna ledja pa zna da ce mu se zatvoriti utakmice, pasce i ubice se.. sto se i desilo..
Viduka wrote:
Wed Sep 23, 2020. 12:21 pm
Na twitteru, a i ovde se neki ljudi "kace" za rezultate u Evropi. Koje rezultate? Sta nam je to konkretno donelo?
donelo je nekih 9 miliona na razlici za Strahinju Pavlovica, na skakanju cene igraca, konkretno Sadika i Stevanovica i jos 10ak miliona od ucesca.. bez tih para bi mogli sad otprilike konopce da uzmemo i o prvu banderu ispred JNA..

sto se tice cutanja nakon pretnji, pickasto, ako je vec pretio onda je trebalo i da kaze, ovako je ostao u rangu 1 Lalata po tom pitanju..

jedini spas u ovom momentu je ili nabijanje koeficijenta nas i Zvezde u Evropi (znaci opet je Evropa prioritet), ili epski raspad Zvezde.. postoji i treca opcija, ali ona zavisi od uprave, tako da nije bas realna..

dacolik

Post by dacolik » Thu Sep 24, 2020. 6:22 pm

Bravo Stanoje :D

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Sep 24, 2020. 9:28 pm

Bušite i dalje, samo bušite. Pa da se posle pitamo šta ne valja...
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Dovla_

Post by Dovla_ » Thu Sep 24, 2020. 9:30 pm

Navijači su zaslužili ispadanje.Ekipa i ne toliko

MMM

Post by MMM » Thu Sep 24, 2020. 9:32 pm

Vecerasnji mec je doprineo mojoj odluci da me ove sezone ukoliko bude publike stadion videti nece a i necu se trositi da jurim strimove i sl.

Houdini

Post by Houdini » Thu Sep 24, 2020. 9:35 pm

Na sreću nisam gledao, nisam mogao.. Ali sam očekivao rutinsku pobedu..

Šta bi? Može neko ukratko?

Ozbiljan udarac za ovu sezonu, što finansijski, što takmičarski, što koeficijent..

Naka

Post by Naka » Thu Sep 24, 2020. 9:52 pm

Sve dodje i prodje, ali ona tri silovatelja Partizana ce u upravi sedeti vecno. Zalosno je to sta su uradili od kluba. Klub u odlucujucim utakmicama nema zamenu, nema beka levog, golman koji ne brani celu sezonu brani. Kondicioni kao da ladi muda.... Sve u svemu jos jedna uspesna i radosna vest za "grobare" Partizana i za navijace sa Juga.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Sep 24, 2020. 9:55 pm

Houdini wrote:
Thu Sep 24, 2020. 9:35 pm
Na sreću nisam gledao, nisam mogao.. Ali sam očekivao rutinsku pobedu..

Šta bi? Može neko ukratko?

Ozbiljan udarac za ovu sezonu, što finansijski, što takmičarski, što koeficijent..
Klackalica od meča, koji smo morali rešiti u 90 minuta. Suma je morao dati Sadiku loptu u onoj drugoj prilici.

Malo smo padali pri kraju, bek im je imao odličnu priliku, ali ajde, mora nekada i propust doći.

Ostojić je odigrao rukomet, čovek izveo slobodnjak u stativu.

Definitivno klackalica, koja je morala prevagnuti na našu stranu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

dacolik

Post by dacolik » Thu Sep 24, 2020. 10:56 pm

Zavrsio sam sa fudbalom sigurno do onog dana kad Stojkovic vise nece biti kapiten i ovi nepomenici u upravi. Zelim im sve najgore I da ne mogu jednog igraca da prodaju.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Sep 24, 2020. 11:58 pm

Naka wrote:
Thu Sep 24, 2020. 9:52 pm
Sve dodje i prodje, ali ona tri silovatelja Partizana ce u upravi sedeti vecno. Zalosno je to sta su uradili od kluba. Klub u odlucujucim utakmicama nema zamenu, nema beka levog, golman koji ne brani celu sezonu brani. Kondicioni kao da ladi muda.... Sve u svemu jos jedna uspesna i radosna vest za "grobare" Partizana i za navijace sa Juga.
Sve je upravo tako, igračima ništa ne zameram, dali su svoj maksimum, nije njihova greška što ne znaju bolje, niti što je dobar deo njih u klubu u kom ne bi kvalitetom smeo da bude

Treneru još manje, zategao je to što ima koliko je mogao, učinio da 1 Miljkovic bude zaista pojačanje. Lagali su i njega, kao što sve nas lažu od kada su zajahali

Desetine miliona su isparile, a tim i rezultati sve lošiji. Ako se pod hitno ne oslobodimo tog zla, vrlo brzo cemo postati prosečan livadarski klub. Samo ne vidim ko ce bagru da potera
non mollare mai

Naka

Post by Naka » Fri Sep 25, 2020. 12:20 am

Izgleda da polako postajemo posle ovog ispadanja.
I apsolutno se slazem, ovu bagru nema ko da otera. Oni koju su hteli, dobili su odavno neke funkcije, dobru lovu i vise ne upiru prstom u klub i ove koji su u vrhu istog. Navijaci ne postoje, ova sezona je med i mlijeko za njih. Igrace se bez publike, izgubiti jos jedna titula. Ali zato sledece sezone napadamo "interototo kup".

Houdini

Post by Houdini » Fri Sep 25, 2020. 9:42 am

Irriducibili wrote:
Thu Sep 24, 2020. 11:58 pm
Sve je upravo tako, igračima ništa ne zameram, dali su svoj maksimum, nije njihova greška što ne znaju bolje, niti što je dobar deo njih u klubu u kom ne bi kvalitetom smeo da bude
Suma, Natko, Asano, Lazar Marković, Zdjelar.. Pojma nemaju, ne znam da li je iko od njih prošao i drugo kolo kvalifikacija..

Sa druge strane ovi iz Šamroka, pardon Šarloa sve bivši igrači Bajerna, Reala i Barselona..

Ovo je moralo da se dobije, mnogo smo jači igrački od njih.. Nismo prošli, ok desilo se, ali bez nipodaštavanja igrača, koji su kvalitetom sigurno za LE, a to su prošle sezone i pokazali..

MMM

Post by MMM » Fri Sep 25, 2020. 9:56 am

Badava i da umeju i da znaju da igraju - rezultat je bitan, a on sinoc je pokazao da su lose igrali. Svi koji su bili na terenu i strucni stab su zbog toga losi. Mora da bude vazno da se pobedjuje, a sada ako uz pobede dolazi lepa igra za oko super.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Sep 25, 2020. 11:51 am

Houdini wrote:
Fri Sep 25, 2020. 9:42 am
Suma, Natko, Asano, Lazar Marković, Zdjelar.. Pojma nemaju, ne znam da li je iko od njih prošao i drugo kolo kvalifikacija..

Sa druge strane ovi iz Šamroka, pardon Šarloa sve bivši igrači Bajerna, Reala i Barselona..

Ovo je moralo da se dobije, mnogo smo jači igrački od njih.. Nismo prošli, ok desilo se, ali bez nipodaštavanja igrača, koji su kvalitetom sigurno za LE, a to su prošle sezone i pokazali..
Nisi gledao utakmicu, a pametuješ nabrajajuci imena, koja po tvom mišljenju imaju težinu. A neki od pomenutih medju najgorim na teerenu i to ne samo sinoc. Šta je tek sa ostatkom prvih 11 i tužnim saznanjem da trener nije imao koga da ubaci sa klupe. Postaje otrcano to što se stalno pozivaš na prošlu sezonu, kao zamišljeni dokaz kvaliteta. Kalaba i Bambi ti sada nedostaju, a rezultat s njima je grupna faza LE, redovno gubljenje od livadara i izboreno drugo mesto tek u zadnjim kolima
non mollare mai

Post Reply