FK Partizan
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan 2020/21
Svaki igrac i trener kluba clana JSDP ima moju podrsku, ali Stanoje dosavsi pod ovim okolnostima mora da je zasluzi. Za sada radi vrlo traljavo mada iskreno ove sezone nema neka ockivanja uopste buduci da je predhodna odigrana tako kako jeste. Zao mi je Evrope mogli smo tu nesto uciniti ali dobro kako nas izbacuju iz Evrpope valjda cemo i mi ovu upravu u kojoj se ne zna ko je gori i rdjaviji. Sutra nas prenosi i "b92".
- Tajler Darden
Apsolutno protiv i ja.
Kasno je čekati zimu. Stanoje mora da leti odmah i sada.
Mada, više cenim da će se to desiti na leto kada ga izbaci neko u sezoni kupanja. Neko moje mišljenje je da tada leti i uprava, ali da vidimo...
Čovek je doveo šest igrača od kojih se može zaraditi tačno nula evra. Pljuje stranca dva dana pre derbija, drugog stranca pljuje, a on igrao pod povredom, brani se na JNA od Stankovića... Ne mogu više ni da pričam o tome koliko mi je muka.
Oko tih utakmica koje se konstantno prebacuju Miloševiću (a gle čuda Stanojević ih ima već tri)... Taj Partizan je samo protiv TSC na JNA napravio više prilika nego ovaj Stanojev u dva meseca.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Koliko god se trudio da razumem, ovo sto Stanojevic radi je degutantno. Stvarno nisam od njega ocekivao ovakav jajarski fudbal. Sedam defanzivaca??? Picko jedna! I pored toga ga golman spasava!
Auuuuuu sta je ovo braco draga. Mrtvilo, sivilo, tuga. Spartak nezainteresovan, a mi ocajni. Nemamo napadaca, igramo kao po krilu i centriramo coveku od 150cm i to kad skoci.
A izmene, ziheraske, sramotne.... Branis se sa 3 stopera 3 beka i 2 zadnja vezna protiv Spartaka. Auuuuuuu.... Stanojevicu, ovo ni od amaterskih trenera nisam ocekivao.
I da, ova uprava je unakazila klub. Tacno se vidi da su to ljudi bez vizije, zeljni samo para.
A izmene, ziheraske, sramotne.... Branis se sa 3 stopera 3 beka i 2 zadnja vezna protiv Spartaka. Auuuuuuu.... Stanojevicu, ovo ni od amaterskih trenera nisam ocekivao.
I da, ova uprava je unakazila klub. Tacno se vidi da su to ljudi bez vizije, zeljni samo para.
- Tajler Darden
Kasno je čekati zimu...
VPJTS
VPJTS
-
OnlineIrriducibili
Bilo nam je tako dobro, a onda smo doživeli ovo...
Winter is coming...
Winter is coming...
non mollare mai
- Tajler Darden
A na zimu... Još tona igrača od kojih će klub prihodovati nula evra.
VPJTS
VPJTS
-
OnlineIrriducibili
I do sada je klubu bilo jako dobro od silnih prodaja, godinama smo se vec u ovo doba oprostili od titule...
Ne svidja mi se naravno Stanojevicevo opredeljenje da brani pobedu sa gomilom defanzivaca, ali mi je gadjenje izazivalo i ono pre njega
Nije ključni problem u treneru, dokle god je ono alavo svinjče na čelu kluba, ni Klopp nas ne bi spasao
Ne svidja mi se naravno Stanojevicevo opredeljenje da brani pobedu sa gomilom defanzivaca, ali mi je gadjenje izazivalo i ono pre njega
Nije ključni problem u treneru, dokle god je ono alavo svinjče na čelu kluba, ni Klopp nas ne bi spasao
non mollare mai
Generalno sam misljenja da ni u FK i KK Partizan najveci problem skoro nikad nisu bili treneri,zna se gde lezi najveci problem,ali ovo sto radi Stanojevic je stvarno degutantno i sramotno za klub renomea Partizana.
- Tajler Darden
Pre svinjčeta tu je bio svinjar, pre svinjara, šnajder... Sve go akademik do akademika.Irriducibili wrote: ↑Sun Nov 08, 2020. 12:33 amI do sada je klubu bilo jako dobro od silnih prodaja, godinama smo se vec u ovo doba oprostili od titule...
Partizan i kad je imao neku viziju, polazilo je od sportskog dela, a njega sada vodi čovek koji bi stavio i drugog golmana na liniju kada povede.
VPJTS
VPJTS
To je to, kljucni problem su ljudi u klubu i oni oko kluba koji ih tu drze.Irriducibili wrote: ↑Sun Nov 08, 2020. 12:33 am
Sto je najcrnje, niko se drugi ne otima za funkciju u klubu.
-
OnlineIrriducibili
Simbolična razlika je što su okolnosti bile takve, da je šnajder drpao i uzimao titule, dok ovaj sada drpa i oprašta se od trofeja još u sezoni kupanja
non mollare mai
- Tajler Darden
Šnajder je uzimao titule u doba Gorana Vesića i Vladana Lukića.
VPJTS
VPJTS
A sad Interpol uzima titule u doba Vazure i Vucelica. Al se okrenulo...Tajler Darden wrote: ↑Sun Nov 08, 2020. 1:18 amŠnajder je uzimao titule u doba Gorana Vesića i Vladana Lukića.
- Tajler Darden
Uzima onaj ko drugom da da uzima preko 90% osvojenih bodova po sezoni.
VPJTS
VPJTS