KK Crvena zvezda

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Asterix

Re: KK Crvena zvezda

Post by Asterix » Sat Nov 14, 2020. 10:36 am

FKCZ wrote:
Sat Nov 14, 2020. 1:24 am
Fali startni plej i Nnoko.

Ide prica da ce doci prvi plej i da Rocesti zavrsava 7.12. kada mu istekne ugovor.
Sta ce sa Holom i Voldenom... Rijetko ko bi pristao na malu minutazu kao Rocesti, obzirom da Obradovic voli jaka imena ako dovede nekog prvog taj bude igrao 30 min mogao bi da sjebe Lojda posto Lojd voli da je glavni, svakako to i jeste najbolji je igrac realno, ali taj novi spoljni je bas mac sa dvije ostirice ovako su lideri Volden i Lojd...Rocesti je tu epizodista za nekih 10ak minuta valjda je i zbog toga doveden...

FKCZ

Post by FKCZ » Sat Nov 14, 2020. 1:39 pm

Asterix wrote:
Sat Nov 14, 2020. 10:36 am
FKCZ wrote:

Ide prica da ce doci prvi plej i da Rocesti zavrsava 7.12. kada mu istekne ugovor.
Sta ce sa Holom i Voldenom... Rijetko ko bi pristao na malu minutazu kao Rocesti, obzirom da Obradovic voli jaka imena ako dovede nekog prvog taj bude igrao 30 min mogao bi da sjebe Lojda posto Lojd voli da je glavni, svakako to i jeste najbolji je igrac realno, ali taj novi spoljni je bas mac sa dvije ostirice ovako su lideri Volden i Lojd...Rocesti je tu epizodista za nekih 10ak minuta valjda je i zbog toga doveden...
Ja sam mislio da će Ročesti ostati do kraja ali se on baš raspao, godine čine svoje.

Sykes je slobodan, a on je želja Saše od letos tako da verujem da će ga opet juriti. Evo Maxbet prenosi vest da se traži plej.

Radena14th

Post by Radena14th » Sat Nov 14, 2020. 1:57 pm

CikaZika wrote:
Sat Nov 14, 2020. 8:33 am
Radena14th wrote:
Sat Nov 14, 2020. 3:08 am

To gađaš onaj tajm kada je Teri primio loptu pa uvalio Davidovcu, a ovaj jedva nekako do Voldena/Lojda, ne mogu se setiti ko je bio u tom trenutku, mislim da je Volden došao do lopte?
Bila je i ta situacija, bila i ova sa Dzonijem. Ne secam se koja je tacno posle TO bila, ali presli kano je bilo. Mozda su oba napada bila jedan za drugim.

Sto kaze Irr, ko ugusi Lojda to je to, to cak i mi laici vidimo. Iako je Jordan klasa, definitivno kada ga ugusis, to je to od CZ.
Uglavnom to je to, otežaš im prijem lopte, oteraš ih od lopte i eto gušenja takvih igrača, trenutno imaju malo tih kreatora kad se uguši Lojd, nema plana B, videćemo kad dođe neophodni priliv državnih sredstava u košarkaške kolektive kako će rešiti ovaj problem nedostatka kreatora igre.

Asterix

Post by Asterix » Sat Nov 14, 2020. 3:41 pm

FKCZ wrote:
Sat Nov 14, 2020. 1:39 pm
Asterix wrote:
Sat Nov 14, 2020. 10:36 am
FKCZ wrote:

Ja sam mislio da će Ročesti ostati do kraja ali se on baš raspao, godine čine svoje.

Sykes je slobodan, a on je želja Saše od letos tako da verujem da će ga opet juriti. Evo Maxbet prenosi vest da se traži plej.
Sajks bi bio idealno pojacanje za vase protivnike on i njegovi nerezonski sutevi nije slucajno sto je promijenio Armani, Turk Telekom, Pao u nepunu godinu je li uopste debitovao za Pao? Ako hoces takve igrace smijesno je njega dovesti pored recimo jednog Pjera Dzeksona... Ali bilo ko od njih da dodje ce sjebati Voldena ili Lojda jer to su potrosaci lopti cak i Hol pada u drugi plan sto ce se odraziti na njegovu igru... Mislim da je oki da je Rocesti igrac rotacije u jednom trenutku ce on biti full spreman i moci ce da radi ono sto se ocekuje za tih 10-15 minuta ovi ce trazit 20-25 .... to su nagadjanja sad njemu je dakle skoro jos mjesec dana vazeci ugovor...

Borca

Post by Borca » Sat Nov 14, 2020. 4:08 pm

Ocekivano je da Rochestie ode po isteku ovog 2-mesecnog ugovora (pocetak Decembra cini mi se) posto na EL nivou ne dobija vise od 4-5 minuta u zadnjim utakmicama, a ni u ABA to ne izgleda previse smisleno (sem prosle utakmice u Kopru kada je pogodio sve sto je sutnuo, a bilo je jako bitno posto je odmaran Loyd).

Isla je po nekim forumima prica da je Obradovic (pre dolaska Taylor-a na kratkorocni ugovor) gledao neke druge igrace u Americi ali isti verovatno cekaju rasplet oko NBA, razvojne lige i ugovora tamo.

Admiral

Post by Admiral » Sat Nov 14, 2020. 7:36 pm

Irriducibili wrote:
Sat Nov 14, 2020. 4:10 am
Stvari u vezi Zvezde su prilično jednostavne, dobile su ih ekipe sposobne da u datom trenutku defanzivno uguše Loyda, jer ozbiljan plan B ne postoji
Nista za dodati.

Tim je napadački limitiran poprilično, o čemu sam pisao i za vreme priprema.
Kada te onako "stisnu" kao nas Real u 4/4 nemamo mi tu sta puno da ponudimo. Odseku linije dodavanja do pola terena.... Mozes odma kuci da ides.
Ako se ne varam, ta veza Campazzo, Lull, Rudy je zajedno bila na terenu samo tada kada su se razletazleteli u odbrani.

Čudi me da tada Sale nije probao sa Davidovcem na 4, i da bude ispomoć na plejmejkeru....

Walden ce vremenom posti dobra napadačka opcija na EL nivou, ali s obzirom da je debitant, i za to treba vreme.
Zato je popis O'Brajanta za mene dobar potpis.

Samo zlonamerni potenciraju kao neki veliki neuspeh ukoliko ne dohvatimo top 8.
Meni je to na papiru i realnije, nego da budemo u 8, ali i pored toga, mislim da je poraz od Zalgirisa npr kiks.
Izbor zamena za Ročestija je jeziv.... Mozda bi probao sa Avramovićem.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!

Borca

Post by Borca » Sun Nov 15, 2020. 6:53 pm

Za veceras promene u odnosu na tim protiv Reala, Lazic i Kuzmic odmaraju, Simanic i Simonovic umesto njih u sastavu.

Borca

Post by Borca » Sun Nov 15, 2020. 9:33 pm

Opet ne stigoh da odgledam, vidim opet "skolovanje" Zvezdine unutrasnje linije, proslo kolo Macura, Radulovic i Durnik, ovo kolo Lukovic i Vrankovic.

O'Bryant 5/15 iz igre (5/13 za 2) pretpostavljam da je igrao na 5-ci posto je Kuzmic bio van tima, valjda ce ga "ukolpiti" Obradovic ako mu je ovo plan uklapanja (daj mu loptu da sutira dok ima snage, nema veze sto ima jedno 10-tak kilograma viska u odnosu na stanje iz Makabija i Lokomotive).

Onako po statistici bi se reklo u Zvezdi veceras najbolji Ilija Djokovic.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Nov 15, 2020. 9:55 pm

Nisi gledao, a sve si tačno opisao, baš kako je bilo. Samo malo koncentracije i srsce su delile Split od pobede
non mollare mai

Borca

Post by Borca » Sun Nov 15, 2020. 11:09 pm

Irriducibili wrote:
Sun Nov 15, 2020. 9:55 pm
Nisi gledao, a sve si tačno opisao, baš kako je bilo. Samo malo koncentracije i srsce su delile Split od pobede
:good:

Admiral

Post by Admiral » Sun Nov 15, 2020. 11:55 pm

Naš raspored .... Asvel, Real, Split, EA7, Barsa, Partizan, Efes, Makabi, Budućnost.

Koliko je teško naći pravi motiv da budeš 100% pravi u seriji ovakvih utakmica? To svakako nije opravdanje za ovo večeras , ali je normalno da se dešava.

Moramo gledati širu sliku, kako kad kritikujemo tim, tako i pojedinca.

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Nov 18, 2020. 10:43 pm

Cz nastavlja da dominira Armani.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Borca

Post by Borca » Wed Nov 18, 2020. 11:03 pm

Odgledao sam prvo poluvreme i zadnju cetvrtinu (morao da setam psa u toku 3-ce) i odlicno odigrana i kontrolisana utakmica za novu pobedu u Milanu (4-ta cini mi se u EL tamo, uz 2 u Beogradu).

Walden pametno odigrao na kraju sa izvucenim prekrsajima i pogodjenim bacanjima, Hall covek ne sme da pogleda na kos u takvim trenutcima izgleda, Obradovic bas ispizdeo posle one lopte bacene u aut u zadnjoj cetvrtini posle milion driblinga protiv visokog igraca Armanija cini mi se. Nije on los igrac ali prvi plej EL ekipe svakako nije.

Terry kad pogledamo ovu utakmicu ali i onu sa CSKA npr. ispada da bolje igra protiv Hajnsa, Sengelije i jos nekih EL igraca nego protiv Radulovica, Vrankovica i ostalih centara ekipa iz donjeg dela ABA lige.
O'Bryant sa ovakvo racionalnijom igrom mnogo bolje "lezi" ekipi nego kada igra kao u Moskvi ili Minhenu.

Takodje dobra rola Simonovica i Rocestija (pogodio sva 4 suta/ulaza sto je bilo znacajno posto u tim trenutcima na parketu cini mi se da nije bilo Loyd-a).

Admiral

Post by Admiral » Wed Nov 18, 2020. 11:48 pm

Dobro je ovo bilo. Odlično smo kontrolisali ceo meč.
Bas bitna pobeda s obzirom na raspored.

Kontrola skoka, dobar pozicioni napad, i ako ne gresim samo 9 izgubljenih lopti sto je odlično.

Da, Ročesti je bas imao dobru rolu, pa bi bilo lepo da nastavi dok traje ovaj ludački raspored.
Ogroman je update kada je on na nivou, s obzirom na limite koje imamo u napadu.
Sto se Halla tiče, menia deluje ok, organizacija je vrhunska, sto omogućava Loydu i O'Brajantu realizaciju. Mora malo da bude opasniji po kos, to se slažem potpuno.
Terry ima problem da brani niski post, pa mu je lakše protiv Hinsa, Tompkinsa i ostalih , nego npr protiv Vrankovića koji je sidraš. Generalno, dva igrača za sistem.

FKCZ

Post by FKCZ » Thu Nov 19, 2020. 3:36 am

Dobra partija Roca, Volden odlican kad je bilo najbitnije, odlican i Teri. Mec viner Simonovic.
Teraj dalje.

Post Reply