I plej plej, i bolji centar, i druga/prva cetvorka..
Bar smo nasli profesionalnog trenera ako nista..to je pocetak..nismo vise potpuna banda, neke znake zivota dajemo
Moderator: Moderator
Pa ti od Woldena napravi Amara Gegica...Irriducibili wrote: ↑Wed Nov 18, 2020. 2:21 amWaldsn je takodje klasičan indijanac, koji istina donosi jaku energiju. Ali ne znam šta znači timski igrač, ako nije sposoban da razigra tim. Ima problem sa prenosom lopte, prodor mu je opasan samo u desno, nema asistenciju, skok šut....Uopšte ne žalim za njim
Volden i CMM ne mogu u istu recenicu u oba pravca je bolji Volden... Jos je u stanju da se podredi ekipi a kada mu se da zeleno svijetlo da divlja i tada izdominira... Lojd je najbolji igrac u ligi takvog napadaca niko nema, nije dzabe vodeci strijelac Evrolige i 3 najkorisniji igrac najkvalitetnijeg Evropskog takmicenja na uzorku od 9 kola...
Ekipe koje igraju protiv Zvezde najviše paznje obracaju na Loyda mada on do sad nema prevelikih problema sa tim.Irriducibili wrote: ↑Wed Nov 18, 2020. 4:40 amNominalno plej koji ima ogroman problem da prenese loptu pod pritiskom, teško da sve osim asistencija radi dobro
Defanzivno je dobar, to ni ne sporim
Napisao sam da nema skok šut, a ne da nema dobre procente. Videcemo šta ce se desiti kada sad obrate više pažnje na njega i prilepe mu dobrog defanzivca
CMM je taman toliko jeftiniji, koliko je trenutno lošiji. Mada i dalje mislim da u nekim segmentima može napredovati uz dobrog trenera. Plej ne može biti, kao ni Walden
Sve u svemu, Walden je dobar igrač, ali ne i epohalan. Za taj novac se može birati, otuda ne žalim za njim
Meni prvo njegova mehanika suta upitna. Drugo, ja u njegov sut ne mogu da se pouzdam nikako. Jednu puca 80, onda ostale pod 20 procenata.Irriducibili wrote: ↑Wed Nov 18, 2020. 1:43 amCMM večeras 15 poena uz 54% šuta
Drugi su problemi u vezi njega, on te poene u načelu uvek može strpati. Ali su upitni odbrana i razigravanje ekipe