KK Partizan 2020/21

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
White Mamba

Re: KK Partizan 2020/21

Post by White Mamba » Wed Nov 18, 2020. 2:14 am

Sve nam pomalo fali :D
I plej plej, i bolji centar, i druga/prva cetvorka..
Bar smo nasli profesionalnog trenera ako nista..to je pocetak..nismo vise potpuna banda, neke znake zivota dajemo

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Nov 18, 2020. 2:21 am

Waldsn je takodje klasičan indijanac, koji istina donosi jaku energiju. Ali ne znam šta znači timski igrač, ako nije sposoban da razigra tim. Ima problem sa prenosom lopte, prodor mu je opasan samo u desno, nema asistenciju, skok šut....Uopšte ne žalim za njim
non mollare mai

samig

Post by samig » Wed Nov 18, 2020. 3:30 am

Irriducibili wrote:
Wed Nov 18, 2020. 2:21 am
Waldsn je takodje klasičan indijanac, koji istina donosi jaku energiju. Ali ne znam šta znači timski igrač, ako nije sposoban da razigra tim. Ima problem sa prenosom lopte, prodor mu je opasan samo u desno, nema asistenciju, skok šut....Uopšte ne žalim za njim
Pa ti od Woldena napravi Amara Gegica...

Timski igrac je onaj igrac koji se u potpunosti posveti i uklopi sa ekipom, koji prihvata ulogu koju mu trener odredi.

Priznajem Voldenu je najveca mana asistencija ali sve ostalo radi vise nego dobro.

Odlicna energija, odbrana, defanzivne rotacije.

Kazes nema skok sut.

U Evroligi na 12 pts do sad sutira skoro 43 % za 3, protivnici mu ne idu ispod bloka kao nekima.

Nije ga dzabe Sasa uzeo a CMM bio slobodan, plus ga Laso pohvalio.

Za klasu je iznad kvalitetniji od oba nasa pleja.

Kod CMM ne vidim timsku odbranu uopste i energiju, igra prosecnu odbranu.

Vidi se da nikad nije ni igrao ozbiljniju odbranu.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Nov 18, 2020. 4:40 am

Nominalno plej koji ima ogroman problem da prenese loptu pod pritiskom, teško da sve osim asistencija radi dobro

Defanzivno je dobar, to ni ne sporim

Napisao sam da nema skok šut, a ne da nema dobre procente. Videcemo šta ce se desiti kada sad obrate više pažnje na njega i prilepe mu dobrog defanzivca

CMM je taman toliko jeftiniji, koliko je trenutno lošiji. Mada i dalje mislim da u nekim segmentima može napredovati uz dobrog trenera. Plej ne može biti, kao ni Walden

Sve u svemu, Walden je dobar igrač, ali ne i epohalan. Za taj novac se može birati, otuda ne žalim za njim
non mollare mai

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Wed Nov 18, 2020. 9:57 am

Volden je nama bio mnogo vazan u rotaciji,sigurno mnogo vazniji nego sto je to u Zvezdi.To je problem kod njegovog odlaska a prica o tome koliko je CMM jeftiniji od njega je guranje rasprave u slepu ulicu.

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Nov 18, 2020. 10:54 am

Ne znam, po mom mišljenju Volden kida. Lojd jeste najbolji, ali bez Volden bi bili mnogo slabiji.

Dosta napreduje Volden, tek ce biti klasa.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Asterix

Post by Asterix » Wed Nov 18, 2020. 11:09 am

Filipovski nema pravo da nas vodi sjutra je li? Obzirom da je mec trebao da se odigra 4og a mi smo ga potpisali 5. osim ako ga ranije nismo potpisali pa objavili tek 5. ? Nadam se da nismo toliki amateri pa da sjebemo sad ovo

Asterix

Post by Asterix » Wed Nov 18, 2020. 11:13 am

CikaZika wrote:
Wed Nov 18, 2020. 10:54 am
Ne znam, po mom mišljenju Volden kida. Lojd jeste najbolji, ali bez Volden bi bili mnogo slabiji.

Dosta napreduje Volden, tek ce biti klasa.
Volden i CMM ne mogu u istu recenicu u oba pravca je bolji Volden... Jos je u stanju da se podredi ekipi a kada mu se da zeleno svijetlo da divlja i tada izdominira... Lojd je najbolji igrac u ligi takvog napadaca niko nema, nije dzabe vodeci strijelac Evrolige i 3 najkorisniji igrac najkvalitetnijeg Evropskog takmicenja na uzorku od 9 kola...
Iskreno se nadam da se razmislja o sklanjanju CMM sa njim i Mikom nikad necemo nista ozbilno napraviti

samig

Post by samig » Wed Nov 18, 2020. 11:40 am

Irriducibili wrote:
Wed Nov 18, 2020. 4:40 am
Nominalno plej koji ima ogroman problem da prenese loptu pod pritiskom, teško da sve osim asistencija radi dobro

Defanzivno je dobar, to ni ne sporim

Napisao sam da nema skok šut, a ne da nema dobre procente. Videcemo šta ce se desiti kada sad obrate više pažnje na njega i prilepe mu dobrog defanzivca

CMM je taman toliko jeftiniji, koliko je trenutno lošiji. Mada i dalje mislim da u nekim segmentima može napredovati uz dobrog trenera. Plej ne može biti, kao ni Walden

Sve u svemu, Walden je dobar igrač, ali ne i epohalan. Za taj novac se može birati, otuda ne žalim za njim
Ekipe koje igraju protiv Zvezde najviše paznje obracaju na Loyda mada on do sad nema prevelikih problema sa tim.

Sta je u danasnjoj kosarci skok sut? I sto je toliko bitan igracu kojem sut nije glavno oružje.

Otkud to da ima problema da prenese loptu, ja barem nisam video da ima velikih problema sa tim.

Kad pogledas celokupno Volden je odlican igrac.

Igra u oba smera, prilagodljiv je bilo kojoj ekipi.

Ne znam bas da se za taj novac moze birati i dovesti kada sve pogledamo kompletniji igrac od Voldena.

Neki igrac koji igra dobru odbranu, koji prihvata svoju ulogu, kojem sut nije mana itd...

Naka

Post by Naka » Wed Nov 18, 2020. 1:35 pm

Irriducibili wrote:
Wed Nov 18, 2020. 1:43 am
CMM večeras 15 poena uz 54% šuta

Drugi su problemi u vezi njega, on te poene u načelu uvek može strpati. Ali su upitni odbrana i razigravanje ekipe
Meni prvo njegova mehanika suta upitna. Drugo, ja u njegov sut ne mogu da se pouzdam nikako. Jednu puca 80, onda ostale pod 20 procenata.

Ovo druga je jos evidentnije. Mene u napadu nervira ocajan pregled igre i brzina razmisljanja. Postavi mu centar blok, on ode u stranu, igraci vec odradili deo akcije, on se vraca nazad da ponovi blok (ili je zaboravio akciju ili je totalno dezorijentisan ili sporo kapira kretanja). Ja ne mogu da verujem da je on prosle godine bio najbolji igrac Olimpije, da je nas onako natrpao u Beogradu. Ne shvatljivo mi.

Volden je samo po poziciji koju igra plej (na papiru), ali on je cistokrvni bek. Dobar defanzivno, divljak pomalo koji zna da se podredi ekipi. Sa njim na terenu su nam napadi prosle godine toplo hladno, ili dobri ili totalno mucenje. Trampa CMM za Voldena mi je delovala realno bolja iz ugla prosle sezone CMM, ali sada vidim da nismo dobili nista napadacki, a izgubili defanzivno i timski dosta. I da, Voldena imas pun EC i LS. Problem je samo sto treba trener da zna pravog da odabere i da ga uklopi u ono sto ima.

Asterix

Post by Asterix » Wed Nov 18, 2020. 4:01 pm

Huventud zestoko oslabljen, dolaze bez Ribasa, Tomica, Dimitrijevica...Treba to iskoristiti maksimalno

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Nov 18, 2020. 5:27 pm

Očekivano, nisu igrali ni sinoc

NBA Walden je što se mene tiče završena priča na ovoj temi, mole se i njegovi obožavaoci da divljenje nastave na temi Čovicevog kluba
non mollare mai

dacolik

Post by dacolik » Wed Nov 18, 2020. 5:53 pm

Nema obozavaoca ovdje. Sigurno da ga niko od nas ne simpatise poslije njegovog poteza. Samo treba biti svjestan da smo igracki izgubili tom rokadom i nista drugo... Ali bar smo zaradili sto bi rekli Tegi i Ostoja.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Nov 18, 2020. 6:05 pm

Raskinut izgleda ugovor sa Angolom.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Nemanjic

Post by Nemanjic » Wed Nov 18, 2020. 6:09 pm

Jos jedan dobar i logican potez Filipovskog od kad je dosao.

Locked