Opredeljenje da se igra bez klasičnog pleja je originalna i hipotetički može biti jako dobra, pod uslovom da se kockice slože. Pod tim podrazumevam igrača koji ofanzivno vlada loptom, te poseduje ekstra kvalitet u vidu eksplozivnosti ili kreacije, dok je defanzivno sposoban da drži vrhunskog rivala, kao što je Lorenzo. A takvog je jako teško naci i iz toga proizilaze naše mukesamig wrote: ↑Fri Oct 06, 2023. 12:19 amTo za pleja si mogao bez istog kad si imao Exuma prosle sezone, igraca koji kao takav je bio jedini u Evropi. Ove sezone ce to ici teze, jedino ako ne dovedu jos nekog kvalitetnog na beku.
Jos Zeljko stalno insistira i daje izjavu da necemo dovesti igraca da ga samo dovedemo vec samo ako mislimo da moze da donese kvalitet i on dovede Kaminskog...
Jel moguce da celo leto pa i sad moraju da cekaju last cut za centra, ili je skauting los, ili mi trazimo kopamo gde je nerealno?
Iz za mene potpuno iracionalnog razloga (ljubav prema domacim igračima), spoljne pozicije su nam pretrpane nategnutim prosekom. To objašnjava Želimirove izjave, iz kojih bi se dalo zaključiti da ne razmišlja o još jednom spoljnom igraču. Ideja sa Ponitkom zahteva puno vremena i vrlo je neizvestan ishod. Mišljenja sam, zapravo sam ubedjen, da su nam neophodna dva igrača, ali se ni najmanje ne pitam u vezi toga