KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Čekićar

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by Čekićar » Mon Jul 22, 2024. 1:43 pm

Batica ubica wrote:
Sun Jul 21, 2024. 4:16 pm

Što se tiče Karlika malopre videh kako je izlomio Holideja u zadnjem napadu, Holideja koji je vrlo verovatno najbolji defanzivac na perimetru na svetu.
Ovo si sad koristio i vise nikad :D
Milorad wrote:
Sun Jul 21, 2024. 11:16 pm

Najjači klub na planeti...
Carlik nije igrac koji je sad pao sa neba,on je skroz poznat igrac,posebno na americkom trzistu.Nema potrebe za brigu,on je undersized za NBA svim NBA skautima...

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Jul 22, 2024. 2:06 pm

Čekićar wrote:
Mon Jul 22, 2024. 1:43 pm
Batica ubica wrote:
Sun Jul 21, 2024. 4:16 pm

Što se tiče Karlika malopre videh kako je izlomio Holideja u zadnjem napadu, Holideja koji je vrlo verovatno najbolji defanzivac na perimetru na svetu.
Ovo si sad koristio i vise nikad :D
U pravu si :D Jedva čekam da Holidej krene da zaključava na Olimpijadi po FIBA pravilima, ko prevede loptu pored njega dobija posebnu medalju :D :D
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Jul 22, 2024. 7:16 pm

Široko je zastupljeno ovih dana stanovište kako je Jones undersized za NBA

Mišljenja sam da ta opsednutost krojačkim merama, više karakteriše trenere KKP, nego one preko bare

Onako na brzinu, CP3, Lowry, FVV, Alvarado, Pritchard, Schröder su svi odreda neke njegove visine

Razlog zašto se on nije nametnuo leži u nečemu drugom, ali sumnjam da ce jedan meč to promeniti, šta god da je u pitanju
non mollare mai

Noctrune

Post by Noctrune » Mon Jul 22, 2024. 10:42 pm

Irriducibili wrote:
Mon Jul 22, 2024. 7:16 pm

Mišljenja sam da ta opsednutost krojačkim merama, više karakteriše trenere KKP, nego one preko bare

Onako na brzinu, CP3, Lowry, FVV, Alvarado, Pritchard, Schröder su svi odreda neke njegove visine

Razlog zašto se on nije nametnuo leži u nečemu drugom, ali sumnjam da ce jedan meč to promeniti, šta god da je u pitanju

Koliko će klub čekati na Monekea? Jel ima pomaka oko toga ovih dana?

Čekićar

Post by Čekićar » Mon Jul 22, 2024. 11:45 pm

Irriducibili wrote:

Nisu u pitanju samo centimetri ali je tako najednostavnije najkrace napisati undersized...

Mekan je,lagan,igrac manje u odbrani a za NBA PO nedovoljno kvalitetan napadacki.....Svi pobrojani su spremni da se pobiju,ne beze od kontakta,Carlik se krije u odbrani...

Alvarado je pas koji bi poginuo za loptom,grize kao ker lutalica,Lowry i CP3 su daleko bolji defanzivni igraci(+ je CP3 ozbiljna klasa kroz karijeru),nisu igraci koje ce protivnicki tim pikirati dok bi Jonesa svi busili i unistavali,Lowry ima vise kg samo u guzici nego Jones.
FVV je jak,nabijen,stamen...
Schroder je isto pas.

Vidim ozbiljnu razliku u defanzivnom delu Carlik Jones vs svi pobrojani...A Jones nije Steve Nash da bi se defanzivni deo zanemario...

Mada uvek postoji mogucnost da ga neka smecarska ekipa potpise da ispuni minimalnu kvotu potrosnje novca..

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Jul 23, 2024. 12:33 am

Saglasan po pitanju defanzive, mada se ne može reci da se ne trudi. I da, najviše me brine evidentan manjak plejeva u NBA, gde trece, a u nekim timovima vec druge opcije, ne bi imale bilo kakvu zapaženu ulogu u Evropi. Kako god, brzo ce sve biti jasno, iskreno sumnjam da ce se i on zaleteti bez nekih garancija
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jul 23, 2024. 10:34 am

Čekićar wrote:
Mon Jul 22, 2024. 11:45 pm
Irriducibili wrote:

Nisu u pitanju samo centimetri ali je tako najednostavnije najkrace napisati undersized...

Mekan je,lagan,igrac manje u odbrani a za NBA PO nedovoljno kvalitetan napadacki.....Svi pobrojani su spremni da se pobiju,ne beze od kontakta,Carlik se krije u odbrani...

Alvarado je pas koji bi poginuo za loptom,grize kao ker lutalica,Lowry i CP3 su daleko bolji defanzivni igraci(+ je CP3 ozbiljna klasa kroz karijeru),nisu igraci koje ce protivnicki tim pikirati dok bi Jonesa svi busili i unistavali,Lowry ima vise kg samo u guzici nego Jones.
FVV je jak,nabijen,stamen...
Schroder je isto pas.

Vidim ozbiljnu razliku u defanzivnom delu Carlik Jones vs svi pobrojani...A Jones nije Steve Nash da bi se defanzivni deo zanemario...

Mada uvek postoji mogucnost da ga neka smecarska ekipa potpise da ispuni minimalnu kvotu potrosnje novca..
Kako je FVV čuvao Karija u finalu 2019. jurio ga je kao lovački ker, otežao mu je maksimalno a to je bio prajm Kari...

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Jul 24, 2024. 1:46 pm

Kako je sam Moneke potvrdio preko tvitera ostaje u Baskoniji tako da ništa od dolaska kod nas.

https://x.com/BasketNews_com/status/1816022671710117930

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Jul 24, 2024. 3:30 pm

"Insajderi" tupe, a portali prepisuju i jure klikove. Stanje redovno za ovo doba godine...

Igrač je pod ugovorom, niti smo mi široke ruke da placamo obeštecenje, niti mi deluje da bi ga se Laso odrekao. Ne bih ni ja

Flert je postojao, ali i previše otežavajucih okolnosti. Još jednom, imali smo ga na tacni prošle sezone, sad je kasno za kajanje. U najboljem slučaju papreno skupo
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Jul 24, 2024. 3:57 pm

A pitanje je koliko bi bilo pametno platiti jako obeštećenje za momka koji još malo puni 29 godina. Obeštećenja su u košarci izurmla maltene, a pogotovo obeštećenja ovog tipa.

Kako je Mocart preneo sva pojačanja su registrovana, samo se čeka zvanično predstavljanje koje će biti pred početak priprema kako Ostoja reče pre neki dan. Čele kreni sa analizama nestrpljivi smo :D :D

Čekićar

Post by Čekićar » Wed Jul 24, 2024. 4:05 pm

Bez obzira sto jako cenim kvalitete Monekea,svakako sam protiv placanja obestecenja u visini plate jednog legitimnog EL igraca...Neka se sad uspostave neke stvari na relaciji sa Cimom za naredno leto.
Mada neko moje razmisljanje je da bi nasi platitli ali da je dolazak Lasa sve promenio...

Biraj Batice igraca za obradu :D

Houdini

Post by Houdini » Wed Jul 24, 2024. 5:42 pm

Koga bi doveli na četiri a koga na beku?

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Jul 24, 2024. 6:06 pm

Houdini wrote:
Wed Jul 24, 2024. 5:42 pm
Koga bi doveli na četiri a koga na beku?
Svrati na FKP temu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Jul 24, 2024. 6:25 pm

Čekićar wrote:
Wed Jul 24, 2024. 4:05 pm
Bez obzira sto jako cenim kvalitete Monekea,svakako sam protiv placanja obestecenja u visini plate jednog legitimnog EL igraca...Neka se sad uspostave neke stvari na relaciji sa Cimom za naredno leto.
Mada neko moje razmisljanje je da bi nasi platitli ali da je dolazak Lasa sve promenio...

Biraj Batice igraca za obradu :D
Tajrik Džons :D

Houdini

Post by Houdini » Wed Jul 24, 2024. 7:13 pm

Tajler Darden wrote:
Wed Jul 24, 2024. 6:06 pm
Svrati na FKP temu.
Kakve bekove Stanojević dovodi to mi je odavno jasno..

Locked