Fantasy Premier League 21/22

Deo namenjen fantasy igrama.

Moderator: Moderator

Batica ubica

Re: Fantasy Premier League 21/22

Post by Batica ubica » Thu Aug 15, 2024. 2:42 pm

Čekićar wrote: ↑
Thu Aug 15, 2024. 2:12 pm
Batica ubica wrote: ↑
Thu Aug 15, 2024. 10:05 am
Liga je obnovljena, ko je bio prošle sezone automatski je tu i sada. Ukoliko pak neko nije ušao u ligu prošle sezone kod za ulazak je: yt8sia.

Maraton, a ne sprint!
Too too tooo :drink:

Haaland na 48% dan pred pocetak :good:

Haaland IN ili OUT Ubico? :D
Ja sam ga stavio, neću da ponovim istu grešku kao pre 2 sezone :D Ako ne bude igrao dobro lako ću ga skloniti, ima posla ko hoće da radi :D :D Raduje me to što ga manje ljudi ima, sama igra će biti mnogo zanimljivija. Izgleda da su velikom cenom uspeli da smanje interesovanje, a i Haland je svojim lošijim utakmicama prošle sezone malo pokvario utisak.

Palmera su posle jedne sezone digli na 10.5M a prošle sezone je bio bagatela kad je prešao u Čelsi. Son je 10M recimo, KDB 9.5M, Foden 9.5M, Edegard 8.5M... Mislim da je Kudus sad bagatela, 6.5M a posle par kola ta cena može otići u nebesa. Treba sačekati i videtri kako će Slot uklopiti ekipu i ko će igrati u napadu pored zakucanog Salaha, Gakpo je na EP jasno pokazao da je levo krilo a tu mu je konkurent Dijaz koji nije baš najzahvalniji za Fantazi da tako kažem. Bitno je ko će i na centarfora, da li će se Slot kockati sa Darvinom ili će Žota tu.

Biće zanimljivo videti kako će odbrana Arsenala igrati ove sezone, prošla je bila savršena defanzivno doneli su brdo bodova ko je imao Vajta, Salibu, Gabrijela i Raju.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Aug 15, 2024. 4:00 pm

Thu Aug 15, 2024. 2:42 pm
Biće zanimljivo videti kako će odbrana Arsenala igrati ove sezone, prošla je bila savršena defanzivno doneli su brdo bodova ko je imao Vajta, Salibu, Gabrijela i Raju.
Na sve to Calafiori, očekujem rotacije
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Aug 15, 2024. 7:56 pm

Irriducibili wrote: ↑
Thu Aug 15, 2024. 4:00 pm
Na sve to Calafiori, očekujem rotacije
A vraća se i Timber iz povrede.

Čekićar

Post by Čekićar » Fri Aug 16, 2024. 1:15 pm

Thu Aug 15, 2024. 10:05 am
Liga je obnovljena, ko je bio prošle sezone automatski je tu i sada. Ukoliko pak neko nije ušao u ligu prošle sezone kod za ulazak je: yt8sia.

Maraton, a ne sprint!

Ja sam ga stavio, neću da ponovim istu grešku kao pre 2 sezone :D Ako ne bude igrao dobro lako ću ga skloniti, ima posla ko hoće da radi :D :D Raduje me to što ga manje ljudi ima, sama igra će biti mnogo zanimljivija. Izgleda da su velikom cenom uspeli da smanje interesovanje, a i Haland je svojim lošijim utakmicama prošle sezone malo pokvario utisak.

Palmera su posle jedne sezone digli na 10.5M a prošle sezone je bio bagatela kad je prešao u Čelsi. Son je 10M recimo, KDB 9.5M, Foden 9.5M, Edegard 8.5M... Mislim da je Kudus sad bagatela, 6.5M a posle par kola ta cena može otići u nebesa. Treba sačekati i videtri kako će Slot uklopiti ekipu i ko će igrati u napadu pored zakucanog Salaha, Gakpo je na EP jasno pokazao da je levo krilo a tu mu je konkurent Dijaz koji nije baš najzahvalniji za Fantazi da tako kažem. Bitno je ko će i na centarfora, da li će se Slot kockati sa Darvinom ili će Žota tu.

Ja idem bez Haalanda jer smatram da mnogo osakati ostalih 10 igraca,mora da se krpi,sastavlja kraj s krajem...Ubedjen sam da nece osvojiti ekipa koja bude imala zakucanog Haalanda iz razloga sto ce dugorocno sigurno vise doneti lupam trio Watkins+Son+Saka nego Haaland+Eze+Nkunku.
E samo problem kod ovakvog razmisljanja jeste taj sto mozes otici u potpuni bunar ako budes masio kapitena ali ekipa koja bude ubadala kepa iz sedmice u sedmicu,malo Salah,malo Son,malo Saka,malo Watkins ce biti na vrhu cak i u regularnom delu..
Bez Haalanda mogu imati 11 ubica pocevsi od odbrane Trent,Poro,Trippier ili Gvardiol,sa Halandom do 5,6 gde se odbrana posebno krpi sa lesevima od 4.5 koji u napadu ne mogu nista uraditi....+svako kolo bi mi zavisilo iskljucivo od Haalnda a i kad donese ima ga jos 50% timova a kad kiksne 45pts misaona imenica,velike bi tu oscilacije bile u zavisnosti od jednog igraca,ne zelim to....u ovom mom rezonu se sve svodi na izbor kapitena,ako budem pogadjao i peglao Haalanda sa tim ostalih 10 ce sigurno napraviti raziku u odnosu na ostalih 10 koji u timu imaju Haalanda....A imam Salaha koji je takodje jaka kep opcija.

A posto mi je cilj da budem No1 ili nebitno koji,bez razmisljanja biram da budem skroz gore ili u debelom ponoru....Zlatna sredina sa Haalandom me ne zanima.

E sad naravno,kada su neke prelagane tekme na Etihadu,tada se povremeno ubacivati....Dobar i dugorocan plan je potreban....Na Stamfordu ga ne zelim ali u 2. kolu dolazi Ipswitc na Etihad po 7 komada tako da se crta WC vec u 2. kolu,max agresivno :D....Samo da se pokida prvo kolo i da Haaland bude bez ucinka :D

Sto se tice Arsenala ocekujem da Zincenko izvisi,da ce Arteta igrati sa 4 stopera nazad,Pepova je to skola...

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Aug 16, 2024. 2:57 pm

Fri Aug 16, 2024. 1:15 pm

Ja idem bez Haalanda jer smatram da mnogo osakati ostalih 10 igraca,mora da se krpi,sastavlja kraj s krajem...Ubedjen sam da nece osvojiti ekipa koja bude imala zakucanog Haalanda iz razloga sto ce dugorocno sigurno vise doneti lupam trio Watkins+Son+Saka nego Haaland+Eze+Nkunku.
E samo problem kod ovakvog razmisljanja jeste taj sto mozes otici u potpuni bunar ako budes masio kapitena ali ekipa koja bude ubadala kepa iz sedmice u sedmicu,malo Salah,malo Son,malo Saka,malo Watkins ce biti na vrhu cak i u regularnom delu..
Bez Haalanda mogu imati 11 ubica pocevsi od odbrane Trent,Poro,Trippier ili Gvardiol,sa Halandom do 5,6 gde se odbrana posebno krpi sa lesevima od 4.5 koji u napadu ne mogu nista uraditi....+svako kolo bi mi zavisilo iskljucivo od Haalnda a i kad donese ima ga jos 50% timova a kad kiksne 45pts misaona imenica,velike bi tu oscilacije bile u zavisnosti od jednog igraca,ne zelim to....u ovom mom rezonu se sve svodi na izbor kapitena,ako budem pogadjao i peglao Haalanda sa tim ostalih 10 ce sigurno napraviti raziku u odnosu na ostalih 10 koji u timu imaju Haalanda....A imam Salaha koji je takodje jaka kep opcija.

A posto mi je cilj da budem No1 ili nebitno koji,bez razmisljanja biram da budem skroz gore ili u debelom ponoru....Zlatna sredina sa Haalandom me ne zanima.

E sad naravno,kada su neke prelagane tekme na Etihadu,tada se povremeno ubacivati....Dobar i dugorocan plan je potreban....Na Stamfordu ga ne zelim ali u 2. kolu dolazi Ipswitc na Etihad po 7 komada tako da se crta WC vec u 2. kolu,max agresivno :D....Samo da se pokida prvo kolo i da Haaland bude bez ucinka :D

Sto se tice Arsenala ocekujem da Zincenko izvisi,da ce Arteta igrati sa 4 stopera nazad,Pepova je to skola...
Sve si lepo objasnio. Prednost je više zverki naravno, mogućnost boljeg kombinovanja. Sumnjam da će Haland krenuti kao pretprošle sezone jer ga ekipe mnogo bolje poznaju + većina ga se ne plaši više ali ko sme da garantuje. Ja sam prošle sezone napravio grešku kad se on povredio, ostavio sam ga u timu čekajući ga da se vrati, kako njega tako i Salaha... Ako posle 5, 6 kola Haland ne bude preterano efikasan lako će se uraditi reorganizacija :D :D

Videćemo kako će Arteta rasporediti odbranu, desno su Vajt i Tomijasu mislim da će se oni smenjivati a levo je jedino Zinčenko pravi bek, Kivijor i Kalafijori su prvenstveno štoperi mada koliko vidim Kivijor možda i ode što je očekivano. Ne znam da li imaju Tirnija u planu on se vratio sa pozajmice. Mislim da su Saliba i Gabrijel zakucani starteri, Kalafijori levo a Vajt desno.

Čekićar

Post by Čekićar » Fri Aug 16, 2024. 4:54 pm

Auu brate pa ti si tezak ludak,drzati 10+ milki na klupi i igrati sa manje od 90 umesto 100,pucas sebi u koleno :D

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Aug 16, 2024. 5:47 pm

Sjebali su mu izveštaji o povredi, vraća se sledeće nedelje, vraća se sledeće nedelje i tako skoro dva meseca :D :D

Čekićar

Post by Čekićar » Mon Aug 19, 2024. 12:55 am

Dobro prvo kolo.

64+Son,Maddison,Porro

Sanjam 90 :D

Stoperski tandem Faes,Vestergard bas jako obecava.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Aug 19, 2024. 11:31 am

Mon Aug 19, 2024. 12:55 am
Dobro prvo kolo.

64+Son,Maddison,Porro

Sanjam 90 :D

Stoperski tandem Faes,Vestergard bas jako obecava.
Fas je odigrao odlično EP, mene je vrlo prijatno iznenadio posle užasne prve PL sezone. Nemoj da te iznenadi ako odigra dobro večeras. Ne znam da li će igrati Vestergard ili Koudi koji je ipak bolji igrač, Vestergard donosi visinu i čvrstinu ali je spor ipak, mada ne verujem ni da će Kuper sa ovim Lesterom igrati nešto visoko. Ali Koudi je dokazan PL štoper i za mene je bilo ogromno iznenađenje kad je prošle sezone prešao u Čempionšip.
Nadam se da će igrati Džejms Džastin koji je za godinu i po dana pokidao prednje ukrštene ligamente kolena i Ahilovu tetivu... A odličan je igrač, mene je baš bio oduševio dok je igrao pre povreda. Dobar fizikalac, odličan defanzivac svojevremeno jedan od boljih bekova defanzivno, ima tehniku krilnog igrača a može i levog i desnog beka da odigra.

Ja imam 54 boda i čekam Pora večeras, kad bi zadržali nulu da to bude 60 mada Totenhem igra takav fudbal da prima dosta golova...

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Aug 19, 2024. 4:39 pm

Zašto niko ne priča da će od ove sezone biti moguće sačuvati 5 transfera, to je krucijalna informacija :D :D

Čekićar

Post by Čekićar » Mon Aug 19, 2024. 5:12 pm

Mon Aug 19, 2024. 4:39 pm
Zašto niko ne priča da će od ove sezone biti moguće sačuvati 5 transfera, to je krucijalna informacija :D :D
Da da,sa tom novinom 1. WC do nove godine gubi na tezini jer ces bez minusa sa 5 transfera biti u situacjii da promenis pola tima sto gotovo da dodje kao WC..

Faes je na EP imao jednu ozbiljnu utakmicu vs Francuska,opet ce se on u PL vratiti u uzasni mod,ocekujem bar 3 komada od Spursa vcrs uz CS,nemaju lisice spica,povredjeni i Vardi i Daka.

Čekićar

Post by Čekićar » Tue Aug 20, 2024. 2:16 pm

Na kraju 80pts,moglo je i bolje,lisice su sinoc bile zrele za 3,4 komada + Tripps mi nije igrao,bacen CS...ali generalno dobro kolo iz razloga sto u proseku 65pts donosi top10 na svetu.

Pisem +15...

Čekićar

Post by Čekićar » Wed Aug 21, 2024. 2:22 pm

Evanilson samo 6m :dirol:

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Aug 21, 2024. 3:38 pm

Wed Aug 21, 2024. 2:22 pm
Vidim da je već dugo u Evropi ali je PL neiskusan, trebaće mu vremena da se privikne na čvrstinu. Pomoći će mu činjenica da Bormut ima one brze crnce po krilima tipa Uatara, Semenjo, Sinistera, Klajvert.

Čekićar

Post by Čekićar » Wed Aug 21, 2024. 4:57 pm

Wed Aug 21, 2024. 3:38 pm
Wed Aug 21, 2024. 2:22 pm
Vidim da je već dugo u Evropi ali je PL neiskusan, trebaće mu vremena da se privikne na čvrstinu. Pomoći će mu činjenica da Bormut ima one brze crnce po krilima tipa Uatara, Semenjo, Sinistera, Klajvert.
Svakako treba malo sacekati ali potencijalno dobra opcija za 6m,rekao bih i bolja od Muniza jer su tresnjice daleko ofanzivnije....Posebno na ovakve igrace treba obratiti paznju neko ko ima Haalanda.

Inace tresnjice zavrsavaju i Ramsdale-a kojeg sam imao u 1. draftu jer je najbolji golman za 4.5m a ocekivao sam da ranije promeni sredinu...Steta sto je bas Bournemouth u pitanju jer im defanziva nije jaca strana al svakako ce imati dosta odbrana.

Chilvel na izlaznim vratima plavaca,dobar ofanzivni bek,ako zabode neku dobru ekipu dobicemo jos jednu sjajnu ofanzivnu opciju iz poslednje linije....Nadam se da to nece biti UTD jer njima ne verujem nista,ocajni su..

Gundogan se vratio u City a hoce i Fukajasija iz Celtic-a,znaci Pep rulet opet u najavi....Haaland i Gvardiol jedine sigurne opcije..

Post Reply