Batica ubica wrote: ↑Thu Aug 15, 2024. 2:42 pm
Čekićar wrote: ↑Thu Aug 15, 2024. 2:12 pm
Batica ubica wrote: ↑Thu Aug 15, 2024. 10:05 am
Liga je obnovljena, ko je bio prošle sezone automatski je tu i sada. Ukoliko pak neko nije ušao u ligu prošle sezone kod za ulazak je: yt8sia.
Maraton, a ne sprint!
Too too tooo
Haaland na 48% dan pred pocetak
Haaland IN ili OUT Ubico? 
Ja sam ga stavio, neću da ponovim istu grešku kao pre 2 sezone

Ako ne bude igrao dobro lako ću ga skloniti, ima posla ko hoće da radi

Raduje me to što ga manje ljudi ima, sama igra će biti mnogo zanimljivija. Izgleda da su velikom cenom uspeli da smanje interesovanje, a i Haland je svojim lošijim utakmicama prošle sezone malo pokvario utisak.
Palmera su posle jedne sezone digli na 10.5M a prošle sezone je bio bagatela kad je prešao u Čelsi. Son je 10M recimo, KDB 9.5M, Foden 9.5M, Edegard 8.5M... Mislim da je Kudus sad bagatela, 6.5M a posle par kola ta cena može otići u nebesa. Treba sačekati i videtri kako će Slot uklopiti ekipu i ko će igrati u napadu pored zakucanog Salaha, Gakpo je na EP jasno pokazao da je levo krilo a tu mu je konkurent Dijaz koji nije baš najzahvalniji za Fantazi da tako kažem. Bitno je ko će i na centarfora, da li će se Slot kockati sa Darvinom ili će Žota tu.
Biće zanimljivo videti kako će odbrana Arsenala igrati ove sezone, prošla je bila savršena defanzivno doneli su brdo bodova ko je imao Vajta, Salibu, Gabrijela i Raju.
Ja idem bez Haalanda jer smatram da mnogo osakati ostalih 10 igraca,mora da se krpi,sastavlja kraj s krajem...Ubedjen sam da nece osvojiti ekipa koja bude imala zakucanog Haalanda iz razloga sto ce dugorocno sigurno vise doneti lupam trio Watkins+Son+Saka nego Haaland+Eze+Nkunku.
E samo problem kod ovakvog razmisljanja jeste taj sto mozes otici u potpuni bunar ako budes masio kapitena ali ekipa koja bude ubadala kepa iz sedmice u sedmicu,malo Salah,malo Son,malo Saka,malo Watkins ce biti na vrhu cak i u regularnom delu..
Bez Haalanda mogu imati 11 ubica pocevsi od odbrane Trent,Poro,Trippier ili Gvardiol,sa Halandom do 5,6 gde se odbrana posebno krpi sa lesevima od 4.5 koji u napadu ne mogu nista uraditi....+svako kolo bi mi zavisilo iskljucivo od Haalnda a i kad donese ima ga jos 50% timova a kad kiksne 45pts misaona imenica,velike bi tu oscilacije bile u zavisnosti od jednog igraca,ne zelim to....u ovom mom rezonu se sve svodi na izbor kapitena,ako budem pogadjao i peglao Haalanda sa tim ostalih 10 ce sigurno napraviti raziku u odnosu na ostalih 10 koji u timu imaju Haalanda....A imam Salaha koji je takodje jaka kep opcija.
A posto mi je cilj da budem No1 ili nebitno koji,bez razmisljanja biram da budem skroz gore ili u debelom ponoru....Zlatna sredina sa Haalandom me ne zanima.
E sad naravno,kada su neke prelagane tekme na Etihadu,tada se povremeno ubacivati....Dobar i dugorocan plan je potreban....Na Stamfordu ga ne zelim ali u 2. kolu dolazi Ipswitc na Etihad po 7 komada tako da se crta WC vec u 2. kolu,max agresivno

....Samo da se pokida prvo kolo i da Haaland bude bez ucinka
Sto se tice Arsenala ocekujem da Zincenko izvisi,da ce Arteta igrati sa 4 stopera nazad,Pepova je to skola...