Ove sezone u 1. kolu usao sa klupe jer je dogovarao transfer i lagani gol i asistencija za 20 i kusur minuta.
Dobar potpis u skaldu sa mogucnostima.
I prezaljenog Philipsa su uzeli
Moderator: Moderator
Videćemo koliko će Zirkze igrati, videh da je za sebe rekao da nije klasičan centarfor a da nije ni prednji vezni već da je 9.5 ili polušpic. Da li će Junajted igrati sa dvojicom gore sa Zirkzeom i Hojlundom mislim da je to teška priča, pošto bi to značilo igranje bez 10 i veću defanzivnu obavezu za Bruna/Maunta (rekao bih Eriksena ali on nije 10 kako je došao u Junajted). Sad, da li će Zirkze igrati pre Hojlunda koji je imao vrlo solidnu prvu sezonu videćemo, svakako će biti dobra konkurencija jedan drugom.Irriducibili wrote: ↑Fri Aug 16, 2024. 7:41 pmVidecemo da li je vic, ali mislim da za MU ovo konačno može biti sezona stabilizacije. Itekako tu ima kvaliteta, a deluje mi i da su se dobro pojačali. Na Bajernov dvojac ne treba trošiti reči, a posle sjajne sezone u Bolonji, Zirkzee može da bude pun pogodak. Od njegove aklimatizacije puno toga zavisi
Može da dođe i Benzema ali Antonio je zakucan
To je prva stvar,bolje Fulkrug iz aviona da dodje na stadion nego Antonio koji je prosao 10 priprema.
Ne postoji igrac koji losije odluke donosi od tuznog Dokua,milion puta prospe u vodu visak koji napravi jer nema zavrsni pas a ni sut,decision u minusu.Narodski receno brz i glupBatica ubica wrote: ↑Sun Aug 18, 2024. 9:25 pm
Doku da zna onoliko koliko je brz i jak ne bi imao cenu. Danas je išao od dobrih driblinga do vrlo upitnih poteza, kao uostalom i cele prošle sezone.