Kaže da Blagojević jeste zaluđenik za fudbalom .
Bio mi je brat kapiten u toj ekipi Žarkova... Od poznatijih igrača tu su bili Srđa Knežević i Miloš Bogunović i na štoperu Omega Roberts (mislim da je on). U to vreme igrao (Omega) i fudbal i radio u magacinu.
Saglasan sam sa svime. Teleoptik je nekada bio oaza talenata, dok ga Vazura nije uništio. Sklanjanje pokojnog čika Trbe jedna od većih sramota kluba.
Neverovatno kakvi su talenti tu prošli i nadam se da je ovo početak nečega. Uz sve svoje mane ipak su kmekavi Mijatović i Lazović (za kog ljudi imaju samo reči hvale) igrači za ozbiljnom internacionalnom karijerom i verujem da imaju viziju kako bi klub trebalo da izgleda.
Zdrav Teleoptik može da bude ozbiljan pogon, zato što za razliku od košarke nema nekog NCAA da udari monopol. Tržište je ogromno i igrač se uvek može pronaći.
Ovi momci koji su sada u prvom timu nisu talenti kakve smo nekada imali. Recimo talenat Ugrešića i Dragojevića ne može se porediti sa Smiljanićem kog si pominjao, ali je početak nečega.
Apsolutno sam saglasan sa svime napisanim.
Dodao bih da i nije samo talenat ključan, već i nečija spremnost da odere kolena ne bi li uspeo (isti princip je i u životu, ne samo u sportu.
Ova ekipa sastavljena je mešano od talenata i momaka koji će uz dobar rad napraviti nešto. Malo njih će doći do lige petica, ali ovakvim radom svako će napraviti pristojnu karijeru.