Jedna od boljih utakmica što se tiče napada zadnjih godina, maltene ko god je igrao dao je neki doprinos. Pogotovo u 1. poluvremenu je to dobro izgledalo, 55 poena smo dali sa samo 3/16 za 3 baš smo lepo igrali u napadu. Ipak odbrana je bila u većem delu utakmice loša sem nekih perioda, dosta loša odbrana linije za 3 poena mnogo otvorenih trojki su imali. Ipak, mora da se pohvali skok jer su uhvatili samo 8 ofanzivnih skokova a znamo da su nam timovi hvatali i po 15+ i odbrana na Larkinu koji je odigrao dobro ali nas nije masakrirao, imao je 4 izgubljene lopte. Kordinije nas je upropastio, Osmani je ubacio dosta obojica su imali dosta bacanja.
Karlik odličan, ceo repertoar je pokazao, na kraju i neke bitne asistencije.
Braun

Volim kad je agresivan i kad ide na ulaz, kad koristi svoju eksplozivnost i snagu. A pogotovo kad šut ulazi pa moraju da priđu.
Tajrik odlična utakmica, pogotovo kao sekundarni kreator mislim da je imao 4 asistencije iako statistika kaže 3, bolje prepoznaje sitaucije kao na primer onaj haj lou za Bongu. Niski post, pik, ofanzivni skok, još su bacanja bila 4/5. Za sada ne upada u vatru i fokusiran je što je vrlo pozitivno.
Bonga MVP. Kako je imao one 3-4 odbrane na Larkinu kad je ostao ispred njega i ostavio ga bez rešenja. U napadu ga je bilo svuda, kao kater, davao je poene nakon skoka, iz kontre, na ulaz. 18 poena za njega sa 0 trojki što je odlično.
Osetkovski kao X faktor u 2/4. Poeni, bilo ga je na skoku, odbrana bolja nego prošla 2 kola. Vašingtona je isekao onaj 2. faul kad ga je čovek ošamario, nigde nije bio faul Vašingtona ali eto. Čekamo njegovu eksploziju koja je neminovna, samo je pitanje koga će zatrpati. Ne gubi lopte na prenosu što je lepo videti.
Milton se lepo snalazi za sad. Imao je 2 lepe asistencije za Osetkovskog, lepo to izgleda kad je sekundarni kreator. Očekujem da raste kroz sezonu. Imao je onu dosta bitnu poludistancu kojom je vratio vođstvo čini mi se. Ipak, od njega se očekuje da tokom sezone izraste u nosioca. Videćemo da li će ga želimir gurati kao primarnog kreatora.
Parker samo je još trebao da obuče dres Efesa. Baš onako kanal od utakmice, sa sve onom izgubljenom loptom. Ali mora da šutira, samo je bitno da su ti šutevi rezonski. Poeni će doći ako je pravi. Defanzivno je bio krater, to će biti muke.
93 poena sa samo 5/22 za 3 i manje više rutinski privedena utakmica kraju. I to sve sa 1.5 centrom. Iznad mojih očekivanja, nadam se da će neki centar doći ali neko sposoban bar da igra odbranu jer napad ima ko da igra to nam nije problem. 93 poena bez učinka Vanje i Pokuševskog a sa Parkerovih 1/9 iz igre i sa 5/22 za 3 timski. Samo odbrana da krene da se igra, zato je bitno da centar bude defazivna sila. Imam pozitivan osećaj da ova ekipa može da napravi dobar rezultat.
Suđenje je sramno za sad.