FK Partizan - prelazni rok

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Irriducibili

Re: FK Partizan - prelazni rok

Post by Irriducibili » Tue Sep 03, 2019. 2:04 pm

Taj proces traje, ali danas je naravno kulminacija...

S druge strane, pitanje je možemo li išta kvalitetno i da kupimo u zadnji čas, sve pod pretpostavkom da magovi pozajme novac (da, to im je uobičajeni način poslovanja, svoje ne daju). Ne vidim smisao ni dovodjenja nekog igrača koji se ni sam ne seca kad je odigrao zadnji meč, a i takvi su u opticaju. Dobicemo samo ime
non mollare mai

Brižni-ponovo napada

Post by Brižni-ponovo napada » Tue Sep 03, 2019. 4:40 pm

Prijovic :rofl: :rofl: :rofl:

Ljudi pogledajte poslednji post Pantica na Instagramu i sve ce vam biti jasno...

SRAMOTA!
Pusti,pusti da te Mozli

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Sep 03, 2019. 4:42 pm

Ništa što nismo znali.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Renegade

Post by Renegade » Tue Sep 03, 2019. 5:02 pm

Nisu oni ozbiljno ni trazili spica, uzdaju se u Gigica koji ce sada dobiti minutazu umesto Ozegovica.

Viduka

Post by Viduka » Tue Sep 03, 2019. 5:06 pm

E sad Savo da pokaze da li je stvarno trenreski "pismen" ili je i on samo jedna od kombinacija. Idealan trenutak da se iskopa igrac iz mladjih kategorija. Ako mogu Stevanovic, Lakcevic, Pavlovic...da budu konkurentni u LLS ligi, mora da postoji i neki napadac u tim mladjim kategorijama.

Sezione

Post by Sezione » Tue Sep 03, 2019. 5:08 pm

Sramotno

Dovla_

Post by Dovla_ » Tue Sep 03, 2019. 5:11 pm

Isto je i ćelavi svojevremeno ostavljen bez špica kad je pokušao Vazura svoje neke kombine da mu uvali pa su ga posle i smenili...

Najgora uprava otkad pratim Partizan.

White Mamba

Post by White Mamba » Tue Sep 03, 2019. 5:13 pm

Tipicno...

B13

Post by B13 » Tue Sep 03, 2019. 6:40 pm

Dovla_ wrote:
Tue Sep 03, 2019. 5:11 pm
Isto je i ćelavi svojevremeno ostavljen bez špica kad je pokušao Vazura svoje neke kombine da mu uvali pa su ga posle i smenili...

Najgora uprava otkad pratim Partizan.
I to mu prodali prvog napadača Škuletića, i ostavili ga valjda sa Kojićem. Nije da nisam očekivao da će se istorija ponoviti. Ali kakav spin Pantića, u fazonu jurili smo Mesija i Ronalda, kad je to otpalo, okrenuli smo se Gigiću, u kojeg stručni štab ima poverenja.

Svakako Ožegović nije bio fudbaler, ali opet je neozbiljno ostaviti ekipu sa jednim špicem, i jednim dečakom, za kojeg nismo sigurni da postoji. Sad da se molimo za Sadikovo zdravlje i realizaciju.

Grba

Post by Grba » Tue Sep 03, 2019. 7:32 pm

Mogu da prebacuju na koga hoće, ne mogu da izbegnu svoju odgovornost. Jednom može da bude kriv trener, ali ako se to ponavlja onda bi, u svakom normalnom klubu, neko ko je "mašio" trenere morao da snosi odgovornost.

Skandal je ući u sezonu sa jednim napadačem, sve da je Aguero lično a ne Sadik

Viduka

Post by Viduka » Tue Sep 03, 2019. 7:59 pm

Grbo o kojoj odgovornosti pises? Kome ce oni da podnose racune?

Grba

Post by Grba » Tue Sep 03, 2019. 8:05 pm

Pa nekome će morati da se pravdaju. Mislim, neće ta priča "ne smemo da budemo šampioni" prolaziti večno. Da li će to biti navijači (koji će opet biti pod nekom novom političkom strujom), javnost ili neko treći ne znam...

Jasno je meni da mi živimo u društvu gde ako se dodvoriš tamo gde treba onda sve može, ali nije svejedno kad te gro navijača i javnosti tera (mislim, njima je svejedno, ali nije onome kome je bitan svaki glas - a biće on glavni krivac :D)

jupol

Post by jupol » Tue Sep 03, 2019. 8:17 pm

Oteo nam Covic spica

Viduka

Post by Viduka » Tue Sep 03, 2019. 8:26 pm

Grba wrote:
Tue Sep 03, 2019. 8:05 pm
Pa nekome će morati da se pravdaju. Mislim, neće ta priča "ne smemo da budemo šampioni" prolaziti večno. Da li će to biti navijači (koji će opet biti pod nekom novom političkom strujom), javnost ili neko treći ne znam...

Jasno je meni da mi živimo u društvu gde ako se dodvoriš tamo gde treba onda sve može, ali nije svejedno kad te gro navijača i javnosti tera (mislim, njima je svejedno, ali nije onome kome je bitan svaki glas - a biće on glavni krivac :D)
Kakvih crnih navijaca. To je davno proslo vreme. Svi oni su tu po zadatku tog istog kome je bitan svaki glas. Dokle god su na tim tribinama ljudi koji bi trebalo da sluze dugogodisnje zatvorske kazne, sve je jasno. Mozda ce oni skandirati "Uprava napolje", ali kad dodje vreme izbora, zna se koga ce zaokruziti. Tako da ako njih cekas da nesto urade(mislim na nazovi najvatrenije) ima da se nacekas.

medjutim

Post by medjutim » Tue Sep 03, 2019. 8:38 pm

Viduka wrote:
Tue Sep 03, 2019. 5:06 pm
E sad Savo da pokaze da li je stvarno trenreski "pismen" ili je i on samo jedna od kombinacija. Idealan trenutak da se iskopa igrac iz mladjih kategorija.
Nažalost, iskopao nam ga je Voždovac..

Post Reply