Od crvenog na dalje sve je jako dobro odigrano sem sto smo im jednom ostavili veliku sansu na par metara od gola.Admiral wrote: ↑Wed Oct 02, 2019. 8:41 amAli koliko kao FK imamo srece... Da se nije desio crveni, bod bi nam bio puna kapa, ako bi i do njega dosli.
Razmisljao sam .... to je to, 30 min igrac vise...ili pocinjemo da igramo fudbal, ili ako ne iskoristimo da gasimo svetlo.
I opet neko solomonsko resenje, sa 2 gola nakon prekida... Ali ajde, da ne trazimo zamerke, velika je pobeda.
Pisao sam da navijam da Vulic dobije sto vise prostora...
Jovancic mu pomaze fazom raspada u kojoj se nalazi...ali ako ga neko razume, onda je to on, jer je i Jovancic na mala vrata usao u postavu.
Da pohvalim opet Rodica. Za Jardima je Lizarazu licno.
Vulic je ozbiljan kalibar, to sam govorio i kada je dolazio i posle "slabog" derbija kada je bio na meti kritika. Ko ga je pratio u Napretku za o cemu pricam. Decko sto vise sansi dobije igrace sve bolje i bolje, sto je i pokazao u LS ove sezone, posebno protiv Olija, ali i protiv Bajerna.
Ocekujem takodje od sledece sezone da i Petrovic bude na evropskom nivou, samo sto vecu sansu u prvenstvu da dobija. Jedan od vecih talenata u nasoj ligi trenutno.
Jovancic je bio veliki pogodak kluba prosle sezone. Dovesti takvog igraca iz Vojvodine za dzabe i to da covek nikada nije van Srbije igrao, a imao je tada nepunih 28 godina... Zaista velika retkost sto se igraca iz nase lige tice. Sada je ocigledno doslo do zamora materijala. Mislim da je steta da covek dobija mesto u LS pre Vulica. Steta i za klub, a i za napredak Vulica kao igraca.