FK Crvena zvezda

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Zvezdas99

Re: FK Crvena zvezda

Post by Zvezdas99 » Fri Oct 04, 2019. 7:43 pm

Admiral wrote:
Wed Oct 02, 2019. 8:41 am
Ali koliko kao FK imamo srece... Da se nije desio crveni, bod bi nam bio puna kapa, ako bi i do njega dosli.

Razmisljao sam .... to je to, 30 min igrac vise...ili pocinjemo da igramo fudbal, ili ako ne iskoristimo da gasimo svetlo.
I opet neko solomonsko resenje, sa 2 gola nakon prekida... Ali ajde, da ne trazimo zamerke, velika je pobeda.

Pisao sam da navijam da Vulic dobije sto vise prostora...
Jovancic mu pomaze fazom raspada u kojoj se nalazi...ali ako ga neko razume, onda je to on, jer je i Jovancic na mala vrata usao u postavu.

Da pohvalim opet Rodica. Za Jardima je Lizarazu licno.
Od crvenog na dalje sve je jako dobro odigrano sem sto smo im jednom ostavili veliku sansu na par metara od gola.

Vulic je ozbiljan kalibar, to sam govorio i kada je dolazio i posle "slabog" derbija kada je bio na meti kritika. Ko ga je pratio u Napretku za o cemu pricam. Decko sto vise sansi dobije igrace sve bolje i bolje, sto je i pokazao u LS ove sezone, posebno protiv Olija, ali i protiv Bajerna.
Ocekujem takodje od sledece sezone da i Petrovic bude na evropskom nivou, samo sto vecu sansu u prvenstvu da dobija. Jedan od vecih talenata u nasoj ligi trenutno.

Jovancic je bio veliki pogodak kluba prosle sezone. Dovesti takvog igraca iz Vojvodine za dzabe i to da covek nikada nije van Srbije igrao, a imao je tada nepunih 28 godina... Zaista velika retkost sto se igraca iz nase lige tice. Sada je ocigledno doslo do zamora materijala. Mislim da je steta da covek dobija mesto u LS pre Vulica. Steta i za klub, a i za napredak Vulica kao igraca.

Admiral

Post by Admiral » Fri Oct 04, 2019. 8:01 pm

Potpuno se slažem.

Za Petrovica ne znam jer ga nisam pratio pre dolaska kod nas. Na malom uzorku kod nas, osim kilometara i kilometara koliko moze da pretrci, nesto vise nisam video...

Nadam se da bi Jovanovic nakon reprezentativne pauze mogao da dodje do daha, jer se iz aviona vidi da je van svake forme.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!

Monogamija

Post by Monogamija » Sat Oct 05, 2019. 10:40 am

Odlukom takmičarske komisije FS Srbije koja vodi naše najmasovnije takmičenje, crveno-beli će gostovatu u komšiluku nadomak stadiona “Rajko Mitic”. Na Terazijama nisu hteli komplikacije i Trepča će ‘ugostiti’ šampiona Srbije na Banjici. Megdan će odigrati na neutralnom terenu Rada i zakazan je od 15 časova.
Prenosi Hotsport.

Dakle, stvari su sad potpuno jasne. Ko misli da šiptari nemaju jači lobi u UEFA od našeg, grdno se vara. Pronašao je FS Kosova mehanizam, samo što je nama servirano "da ne bi bilo komplikacije". I da, Kosovo je Srbija, ili ne...
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...

"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.

Nemanjic

Post by Nemanjic » Sat Oct 05, 2019. 12:39 pm

Prava istina je da je UEFA dozvolila taj mec na Kosovu(sto je priznao i tzv. savez Kosova),ali se nasa drzava ocigledno preracunala i smatra da nije bezbedno da se trenutno taj mec igra na KiM.To je informacija od ljudi koji su prisustvovali tom sastanku pre dva dana.

Monogamija

Post by Monogamija » Sun Oct 06, 2019. 10:33 am

Provlači se priča oko Van la Pare, da li zaslužuje da igra, do komentara ko je doveo ovog indijanca. Toliko toga smo zajebali u prethodnih par godina kada su u pitanju strana pojačanja gde smo očekivali od svakog da su Ronaldo i Mesi lično. Dajte šansu čoveku, napisao sam da ovo sa la Parom može da zaliči na Parkera koji najavljivan kao ogromno pojačanje, a u stvari mentol na kvadrat. Za razliku od njega la Para je neko ko može da nam donese kvalitet kao i Garsija. Takođe, Garsija se relativno brzo uklopio što otežava situaciju sa holandezom, dakle svi očekujemo i da se on brzo adaptira. Sto ljudu sto čudi, jednostavno treba istrpeti čoveka i imati strpljenja za njegovo uklapanje. Jeste on napravio kod gola faul, ali gol 100 % ide na dušu Borjanu. Dajte da se ne ponovi situacija Barkos, Rikardinjo, Ebisilio itd.

Danas neugodno gostovanje u Kruševcu, treba na reprezentativnu pauzu otići mirne glave posle svih dešavanja posle Derbija, priče oko Milojevićeve smene itd. AJMO CIGANI!

Zvezdas99

Post by Zvezdas99 » Sun Oct 06, 2019. 10:41 am

La Para godinu dana nije bio standardan u svojim klubovima, to se mora uzeti u obzir. Treba i reci da nikada nije izlazio van zapadne Evrope (Holandija, Francuska, Engleska), za razliku od nekih gore navedenih koji su igrali po Sloveniji, Moldaviji, Bugarskoj, Grckoj itd.

Trebace mu jos vremena da se privikne, ali je sigurno bolji od vecine gore navedenih. Igrao je i Premijer ligu i to ne samo kao posmatrac, vec je imao ulogu u timu.

Monogamija

Post by Monogamija » Sun Oct 06, 2019. 6:02 pm

Ovo je trebalo na vreme da se reši, a ne ovako, pišemo samo 3 boda. Malo mi je muka...

Disident

Post by Disident » Sun Oct 06, 2019. 6:06 pm

Užasno težak meč.
Prečka, stativa, penal(koji po meni nije bio), i dve - tri stopostotne šanse i ništa do Marinovog gola, za trenutak sam mislio da će ostati 0:0.
Baš je ličilo na onaj meč gde lopta neće u gol.
Hvala Marinu, masterclass!
Tamo daleko, daleko od mora,
Tamo je selo moje, tamo je Srbija!

Monogamija

Post by Monogamija » Mon Oct 07, 2019. 10:02 am

Posle prespavane noći, svi smo svedoci dešavanja i ja kao cigan, zvezdaš, nemam želudac da posmatram sve ovo, jer mi od odigranih 10 utakmica ne znam da li mogu da izbrojim jednu koju smo dobili na igru i na normalan način. Takođe, temu uživo otključavamo i zaključavamo, a da jednostavno nemamo šta da napišemo, jasno govori kako se svi osećamo i svesni smo svih pizdirija i da nam je klub talac vlasti.

Ja nemam šta da napišem za jučerašnju utakmicu, pogodili smo prečku i stativu i to su jedine šanse koje smo imali, mi nemamo igru kada na suprotnoj strani imamo ekipu koja se brani poziciono i čeka priliku za napad iz kontre, dakle, nešto kao što smo mi ostalim ekipama u Evropi.

Umesto da odemo mirne glave na reprezentativnu pauzu, mi odlazimo posle ozbiljne prašine.

Monogamija

Post by Monogamija » Wed Oct 09, 2019. 11:24 am

Bilo je za očekivati da nas neće pustiti dole. Pojedini mediji su preneli da je iz FK Trepča stigla zvanična potvrda da se utakmica odlaže.

Samo nemoj da neko kaže da FSS ovo nije znao.

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Oct 09, 2019. 11:30 am

Sta se dogodilo?
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Monogamija

Post by Monogamija » Wed Oct 09, 2019. 11:38 am

CikaZika wrote:
Wed Oct 09, 2019. 11:30 am
Sta se dogodilo?
Juče su poslali zahtev MUPu Kosova za ulazak, na koji nisu dobili odgovor. Danas krenuli put Mitrovice/Zvečana i na granici ne puštaju šiptari (tačnije na Jarinju radi dosta naših ljudi zaposlenih u MUP Kosovo), ali direktiva ide iz Prištine.

Monogamija

Post by Monogamija » Wed Oct 09, 2019. 12:02 pm

Nema fudbala, bar ne danas, a verovatno se neće ni igrati na Kosovu.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Oct 09, 2019. 12:15 pm

Sad vidim vaš post sa Instagrama.

Kakve igrice. Jeftini politički poeni.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

White Mamba

Post by White Mamba » Wed Oct 09, 2019. 12:29 pm

Farsa
Al evo Terza kaze 5-0 za Zvezdu i Srbiju
Ko Mare Djuric onomad

Locked