Reče Dragić pre par nedelja da mu je cilj povratak u NBA i konkretno u Majami. Iskreno ne bih voleo Dragića, 37 godina ima ipak, puno je to za startnog pleja. A takođe Dragić više nije igrač koji je nekad bio.
Pominju se PSD i Dule kao neki opozicioni revolucionari. Evo PSD je prošle godine kao predsednik KSSa bio zahvalan dragom nam precedniku države za najbolje uslove ikada. Shvatio čovek kako to funkcioniše.
Dule je na početku svog poslednjeg mandata išao na SNS mitinge zajedno sa sinom Đoke Štangle ako se dobro sećam, sve na poziv sadašnjeg nam precednika države.
Još jedno, te 3 sezone smo bili "opozicija" državnoj vlasti pa smo prošli kako smo prošli, 2017. se klub umalo ugasio. Eto koliko je ta priča bila dobra.
Mora jedna stvar da se shvati, pisali su i ljudi iznad KKP je državni klub i zavisi od države tako da bi bilo jako mazohistički da prozivamo i da idemo protiv onog od koga zavisimo, a nezavisni ne možemo da budemo. Kod njih (njega) je i nož i pogača. Kao što sam napisao i pre neki dan,
Partizan nije politička partija i ne treba nikome da glumi opoziciju, treba sa svakom vlasti da bude u dobrim odnosima isključivo radi svojih interesa jer od vlasti i zavisi. A da bi bili nezavisni od države pisao sam pre koji dan šta treba da se desi, što je u ovom momentu izuzetno nerealno. Kako reče Irr, dajte ime mi ćemo podržati.
@Hudini
Pa nije Želimir doveo samog sebe na klupu

Neko je morao da ga kontaktira, da mu predstavi plan i program. Nemojte da se svi uspesi pripisuju Željku a da se Ostoja namerno marginalizuje, zaslužan je i on za neke stvari.
I, da ne dirajte mog brata Čedu Vitkovca