KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Irriducibili

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by Irriducibili » Fri Jul 28, 2023. 10:13 pm

Houdini wrote:
Fri Jul 28, 2023. 9:41 pm
sampionski KKP zivi zahvaljujuci Zeljku Obradovicu.. Ostoja je zasluzan za plasmane od drugog do sedmog mesta..

nesto sto se recimo 1 PSD ili Divcu nikad nije desavalo..

nego za sta se tacno zahvaljuje? sta smo to dobili od Vucica pedera?
Mora da je Želimir zavukao ruku u dzep i doveo igrače koji su pod njegovom komandom osvojili titulu porazivši balkanski CSKA

Da konačno prešaltaš u normalnu brzinu razmišljanja iz starovojvodjanskog "ta polako", shvatio bi da se mnogo više zahvaljuje za nečinjenje, nego za činjenje. Ne mora da te blokira, dovoljno je da te izbaci iz Arene, ili samo da ti nagura u dovoljnoj meri kojekakve merline, pa da finansijski ne možeš da opstaneš. Zavrtanje jaja sponzorima je takodje lagodna mu opcija. Prezupči vec jednom da KKP egzistira u Srbiji, gde vlada aparthejd
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Jul 28, 2023. 11:18 pm

Houdini wrote:
Fri Jul 28, 2023. 10:06 pm
@Tajler
Mogli su nekog sa kosom makar da nam uvale :D
Da mi je neko pričao 2012. da ću 2023. čitati lepe reči grobara o SNS njuškama, ne bih verovao. 😁

@Irr, ne zavlači ni Limar pare u svoj džep... Da zavlači, dug ne bi porastao na deset miliona i ne bi prosio od navijača za dinar.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Jul 28, 2023. 11:40 pm

Tajler Darden wrote:
Fri Jul 28, 2023. 11:18 pm
@Irr, ne zavlači ni Limar pare u svoj džep... Da zavlači, dug ne bi porastao na deset miliona i ne bi prosio od navijača za dinar.
Ako baš insistiraš, zavlači i lično, a i preko firmi

Dokle više sa tim dugom? Znaš li koliko je dugova igračima i trenerima nasledio iz prethodnog perioda, uključujuci i prema onome koji je dobar deo tih dugova i napravio? Svi su oni namireni

Gledao si Vrabca, Djumica, Tomica, Šalica, Koprivicu, Sinadinovica, danas gledaš Puntera, LeDaya, do skora Exuma, imaš milionski dogovor sa lažnim zilotom, KKP se osnovano povezuje sa najboljim i najskupljim igračima na tržištu, imaš najboljeg trenera u Evropi. Imaš li predstavu koliko to košta? Samo plate i troškovi takmičenja, zajebi još i porez. Imajuci u vidu da, za razliku od Čovicevog kluba, dobijamo tek simbolično, pritom neredovno, državno finansiranje, neko te silne milione mora da namakne. Ne samo da troše svoj novac, nego je svaki evro koji daju šamar nepomeniku

Ne mora nikome (nije ni meni) Ostoja da bude simpatičan, ali on po pitanju Partizana radi sve suprotno od sns politike. I tvrdim da je podvig ovo što je u postojecim aparthejd uslovima postigao. Kao i da ne vidim ko bi mogao bilo šta bolje da uradi, a vrlo sam rad da čujem ime i prezime ako neko takvog vidi. Pa da podržimo, što da ne
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Jul 29, 2023. 12:31 am

Gledao sam i gledaću Partizan. Ništa mi manje nije bio miliji sa Čedom Vitkovcem, čak naprotiv.

Skloni Želimira, gledaćeš te momke opet. Tolika je uloga sekača iz Prislonice. Klub će bez Limara preživeti, bez Obradovića neće.

Svi su namireni, a dug porastao na deset miliona.

VPJTS

Tenej

Post by Tenej » Sat Jul 29, 2023. 12:32 am

KK Partizan je drzavna firma,tako da mu vlast odredjuje koliko novca moze da ima,mogao je Vucic da nas spusti na 10 poziciju da hoce,ali nece u kosarci nam daje para da imamo,on je postavio Ostoju,on je doveo Zoca,sve on odredjuje...samo moramo da shvatimo svi to i prihvatimo. Zoc je zaluzan jer od tima koji npr.vrijedi 10miliona,napravi ekipu kao da je placena 30...i zbog njega dobijamo mnogo skuplje i 'bolje' ekipe.

Kako je Vucic zasluzan za stanje u KK koje je trenutno dobro....tako je zasluzan jedino i apsolutno on za urusavanje FK i srozavanje na najnize moguce grane... A to mu se nece zaboraviti,nikada.

Nego ima li ko neku dojavu,traca ili sl.da je cuo za nekog igraca,koji se ne pominje javno,tipa Pengos ili neko preko bare??

jupol

Post by jupol » Sat Jul 29, 2023. 1:05 am

Tenej wrote:
Sat Jul 29, 2023. 12:32 am
...on je doveo Zoca,sve on odredjuje...
Brate, Vucic prdne na sastanku u Briselu - njegova PR sluzba pusta vest "zahvaljujuci predsedniku drugaciji vetrovi duvaju Evropom".
U kom univerzumu on dovodi najboljeg trenera Evrope u Partizan i nikad se ne pohvali time?

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Jul 29, 2023. 1:14 am

Tajler Darden wrote:
Sat Jul 29, 2023. 12:31 am
Gledao sam i gledaću Partizan. Ništa mi manje nije bio miliji sa Čedom Vitkovcem, čak naprotiv.

Skloni Želimira, gledaćeš te momke opet. Tolika je uloga sekača iz Prislonice. Klub će bez Limara preživeti, bez Obradovića neće.

Svi su namireni, a dug porastao na deset miliona.
Gledao sam i ja, no mi nije bio miliji taj sa Vitkovcem. Jedini miliji mi je onaj iz 1992., kada je KKP upisan u besmrtne, te kada je postavljen standard čemu treba da težimo i da nam je mesto medju najvecima

Da sklonim Želimira? Niti sam ga ja postavio, niti je on samoga sebe, to su maniri nekog drugog. Ili možda misliš da je tu uprkos "sekaču iz Prislonice"? Želimir dotičnom veruje, ne bi bio u klubu da nije tako, sportski sektor i UO nisu i ne mogu biti dve odvojene celine

Da se ne ponavljam, objasnio sam sve u vezi duga, zapravo je mali kakve su bile, a delom su i sada, okolnosti. I znam da niko dinar nije ukrao iz kluba, meni dovoljno. Znam da pripadaš šačici mazohista, koji su redovno pratili opljačkani, uništeni FKP. I verujem ti da bi bio medju šačicom mazohista, kojima ne bi smetalo ni da KKP bude na tim granama. Ali ja to ne želim, u mojoj viziji u KKP igraju najbolji košarkaši i traži se karta više. To je ujedno brana da žvalavi ne pomišlja da silom uzme 10 ili koliko vec miliona
non mollare mai

stefan

Post by stefan » Sat Jul 29, 2023. 1:47 am

Irriducibili wrote:
Fri Jul 28, 2023. 7:28 pm
Ne naplacuje on, naplacuje klub kome svaki dinar treba. U potpunosti podržavam čvrst stav da nema besplatnih karata, bez ikakvog izuzetka. Karte su kupili, ili je neko platio za njih, naši bivši fudbaleri i košarkaši, siguran sam da bi neko finansirao i prisustvo našeg bivšeg trenera. Ako bi saopštio da nema, jer je malo to što je naplatio od KKP. Sve blateci klub po medijima
Mislis da Zoc nema svoje goste na utakmicama koji ne placaju karte...

Ima, itekako. Nekad i dosta. Ima tu i kurte i murte.

Duletu se ne sme dozvoliti da kupi kartu, sve i da hoce.
Tenej wrote:
Sat Jul 29, 2023. 12:32 am
KK Partizan je drzavna firma,tako da mu vlast odredjuje koliko novca moze da ima,mogao je Vucic da nas spusti na 10 poziciju da hoce,ali nece u kosarci nam daje para da imamo,on je postavio Ostoju,on je doveo Zoca,sve on odredjuje...samo moramo da shvatimo svi to i prihvatimo. Zoc je zaluzan jer od tima koji npr.vrijedi 10miliona,napravi ekipu kao da je placena 30...i zbog njega dobijamo mnogo skuplje i 'bolje' ekipe.
Ne blamiraj se, kad vec ne znas nista o tome...

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Jul 29, 2023. 2:26 am

stefan wrote:
Sat Jul 29, 2023. 1:47 am
Mislis da Zoc nema svoje goste na utakmicama koji ne placaju karte...

Ima, itekako. Nekad i dosta. Ima tu i kurte i murte.

Duletu se ne sme dozvoliti da kupi kartu, sve i da hoce.
Žoc i igrači imaju odredjen, ne veliki, broj karata za porodicu i prijatelje. Ali ne i bivši

Veruj mi da nema, iznenadio bi se, baš kao što sam i ja, kad bi čuo ko je sve kupovao karte

Dalo bi se diskutovati, čovek je večnost proveo u klubu, nesumnjivo je bitan deo istorije. Ali.....svoj odnos prema sadašnjem Partizanu je pokazao žalosnim javnim prozivkama, te kukanjem da hoce svaki dinar da mu se isplati. Mnogima se dugovalo, ne videh da je iko drugi pljuvao klub po medijima, a najsmešnije (najtužnije) je, što je taj dug iz vremena kada je praktično on vodio Partizan. Isterao je svoje, isplacen je u potpunosti, ne vidim razlog da u takvim okolnostima, ne postupa poslovno i kada on treba da plati. Sam je izjavio da časovi ljubavi nisu besplatni

P.S.

non mollare mai

drmisa

Post by drmisa » Sat Jul 29, 2023. 9:02 am

“Any Heat decision on Dragic likely would come later in the summer"

Sto kapiram pred kraj avgusta ce znati, msm da su minimalne sad sanse nazalost za dragona

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Jul 29, 2023. 9:59 am

Reče Dragić pre par nedelja da mu je cilj povratak u NBA i konkretno u Majami. Iskreno ne bih voleo Dragića, 37 godina ima ipak, puno je to za startnog pleja. A takođe Dragić više nije igrač koji je nekad bio.

Pominju se PSD i Dule kao neki opozicioni revolucionari. Evo PSD je prošle godine kao predsednik KSSa bio zahvalan dragom nam precedniku države za najbolje uslove ikada. Shvatio čovek kako to funkcioniše.
Dule je na početku svog poslednjeg mandata išao na SNS mitinge zajedno sa sinom Đoke Štangle ako se dobro sećam, sve na poziv sadašnjeg nam precednika države.
Još jedno, te 3 sezone smo bili "opozicija" državnoj vlasti pa smo prošli kako smo prošli, 2017. se klub umalo ugasio. Eto koliko je ta priča bila dobra.

Mora jedna stvar da se shvati, pisali su i ljudi iznad KKP je državni klub i zavisi od države tako da bi bilo jako mazohistički da prozivamo i da idemo protiv onog od koga zavisimo, a nezavisni ne možemo da budemo. Kod njih (njega) je i nož i pogača. Kao što sam napisao i pre neki dan, Partizan nije politička partija i ne treba nikome da glumi opoziciju, treba sa svakom vlasti da bude u dobrim odnosima isključivo radi svojih interesa jer od vlasti i zavisi. A da bi bili nezavisni od države pisao sam pre koji dan šta treba da se desi, što je u ovom momentu izuzetno nerealno. Kako reče Irr, dajte ime mi ćemo podržati.

@Hudini
Pa nije Želimir doveo samog sebe na klupu :D :D
Neko je morao da ga kontaktira, da mu predstavi plan i program. Nemojte da se svi uspesi pripisuju Željku a da se Ostoja namerno marginalizuje, zaslužan je i on za neke stvari.

I, da ne dirajte mog brata Čedu Vitkovca :D
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Jul 29, 2023. 10:08 am

Limar ne mora ni da liže čmar bolesniku kako stigne i zahvaljuje se u ime kluba, koji je bolesnik uništio, ne samo klub, nego i navijače.

Ko hoće da zaboravi svako batinanje ljudi godinama unazad, neka zaboravi, većina neće... Kome smeta Vučiću pederu u hali, neka zapuši uši. 😁

Partizan će biti slobodan onog trenutka kada naprednih govana u njemu ne bude.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Jul 30, 2023. 4:04 pm

Kakvo je ovo zatišje, ima li neke bure na vidiku :D :D

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Jul 30, 2023. 4:51 pm

Ako je ovo tačno, Mirotić nas je izjebo čisto da nas izjebe.

Locked